søndag den 4. marts 2012

Noget for sig selv


Jeg tænker tit på, at jeg har fået en skøn opdragelse. Blandt andet fordi min mor lærte mig, at man ikke behøvede at ligne alle andre. Hvilket resulterede i at jeg somme tider gik med tøj, der var lidt specielt  – som f.eks. sko fra Royal Mini i København, hvor man kunne få modelsko (hvis man ellers kunne passe størrelse 37 1/2, for de var ikke i større størrelser). Supersmarte sko, der ikke lige blev set andre steder. Mine veninder sagde ikke noget, men tænkte givetvis deres…

Det betød også, at jeg var aldeles uinteresseret i mode og gik med det, jeg kunne lide. Det gør jeg stadig, og jeg kan faktisk godt være smart, hvis jeg har lyst. Men tit har jeg bare ikke lyst. Som for eksempel nu, hvor jeg er forkølet og ligner noget, der er løgn. Iført min rare mands hjemmebukser (de er så behagelige) og hans overstore sweatshirt (der er dejlig varm) og – opdager jeg til min store forbavselse – to forskellige stribede sokker (dog mine egne). 

Det er vist godt, at det indbyggede kamera ikke er slået til på denne computer… ;-)

18 kommentarer:

Rejen sagde ...

hehe, det er da også ligemeget hvordan man ser ud når man tøffer rundt hjemme med en forkølelse og der er løst tøj det bedste...;-D

Michael sagde ...

At sætte forskellige ting sammen der matcher har ikke nødt til at koste det helt store Mia, dejlig indstilling din mor havde, det drejer sig ikke om at ligne sine omgivelser for good, jeg kan godt lide at være velklædt, men jeg skal også føle mig godt tilpas i det, det må gerne være pænt, men det skal samtidig være funktionelt.
I kærlige tanker, god Søndag.

Lisbeth sagde ...

Der er ikke noget bedre end rummeligt hjemmetøj, jeg håber at din forkølelse snart er over:-)

Fruen i Midten sagde ...

Du er sikkert et herligt syn.

Dejligt, at du kunne gå klædt som du ville. Mit Pigebarn gik på en skole, hvor det i hvertfald ikke var tilfældet. Nu har hun flyttet skole, og der er tolerancen meget større. Desvære er hendes egen lyst til at skille sig ud blevet mindre..

Loppe sagde ...

*Griner*
Kan lige se de der sokke-tæer...

37½ i sko.. *suk*
Ja så er det nemt at have smarte sko...

Det SER altså ikke så fikst ud når man bruger 41 !! ( som jeg )

Da man skulle have lange spidste cowboystøvler, var jeg naturligvis med på noderne... men det var altså lidt besværligt at skulle gå sidelæns op af trapperne fordi der ikke var plads på trinene...
*SMIL*

Godt man har lidt selvironi...

Fortsat god bedring...
Knus fra en anden i 'hjemmetøj'

Rasmine sagde ...

Min mor havde en overgang et job i Royal Mini - men jeg brugte 39, da jeg blev konfirmeret :-(

Jeg elsker også sko, der er lidt anderledes. Engang kaprede jeg mig et par græsgrønne Charles Jourdan-stiletter med blå besætning på et udsalg.

Nej, mår man har det sådan, nytter det ikke noget at forsøge at se smart ud. Selv om det skulle lykkes, synes man alligevel ikke selv, at man gør det.

God bedring!

Landbohaven sagde ...

Man behøver da ikke ligne en million og alle andre. Bare man selv synes om det tøj man har på og føler sig godt tilpads i det, så er det jo fin.
Godt billede af skoene.
Tak for kigget.
Ha` en god søndag.

Bettina Holst sagde ...

Til trods for at jeg er uddannet stylecoach, går jeg alligevel mine egne vegne og skeler ikke til moden, men til det jeg ved der klæder mig og ikke mindst: det jeg har det godt i. For det er det, der giver udstråling og det der gør, at man får lyst til at møde verden med selvtillid og bystet skudt frem. Lige nu render jeg rundt i gemacher, med et par store behagelige bomuldsshort udenpå og en stor sweater og skulle jeg udenfor døren... ville jeg ikke engang skifte :-)

Mia Folkmann sagde ...

Reje: Jaaaahhh, man skal nemlig bare have det komfortabelt. Host! ;-)

Michael: Netop. Jeg holder også meget af ting, der både er pæne og funktionelle. Og så holder jeg af dage, hvor man bare går rundt i noget, der er mageligt... ;-)

Lisbeth: Det håber jeg altså også! ;-)

Fruen i Midten: Ja, du kan tro, at jeg er et syn for guder. Det er da synd med din datter, at hun mister lysten til at skille sig ud - men mon ikke det kommer senere, når hun har vænnet sig til den nye skole...?!

Loppe: Ja selvironi er en god ting! Hi hi, jeg kan lige se dig gå ned af trappen iført lange spidse cowboystøvler. Det kan ikke have været nemt... ;-)

Rasmine: Ja, der var også mange af mine veninder, der ikke kunne bruge de smarte sko på grund af størrelsen - måske var det derfor de var lidt misundelige...

Dine Charles Jourdan-stiletter lyder smarte - men jeg har aldrig været i stand til at gå på den slags. Til gengæld gik jeg meget med plauteu sko, da det var moderne... ;-)

Landbohaven: Nej, det er nemlig meget sjovere ikke at ligne andre og bare gå i det, man har det bedst med... ;-)

Bettina: Jeg har faktisk også været tæt på at gå i byen i denne mundering engang. Jeg var vist lidt fraværende og kom dog i tanker om det i sidste øjeblik... Men du har ret; man skal altid bare være sig selv... :-)

Jette sagde ...

Ville ønske at det var mig der var i komfort-zonen....har 2 timer tilbage af boligmessen, og skal så liiiige pakke alle varer sammen og fragte det hjem...men så er der også dømt fødderne op i sofaen, det bløde løse tøj på.
God bedringe Mia!

Lene sagde ...

Jeg kan se det for mig, men du har det rart, og det er skønt at kunne være "grim" på den fede måde :)
Jeg har desværre aldrig brudt mig om at skille mig ud, men kan måske lære det med alderen - høhø!

Frk. Anemone sagde ...

Det vigtigste er nu at det er komfortabelt, når nu man har det skidt. Håber din forkølelse går helt over snart.

Jeg er også opdraget med at være ligeglad med hvad andre mener, men det er nu ikke lige let i alle sammenhænge...

pernilles.com sagde ...

Hej Mia. Ville bare lige sige hej.
Længe siden sidst.... God bedring - hyggeligt hjemme tøj hjælper helt sikkert. VH Pernille

Mia Folkmann sagde ...

Jette: Jeg håber, at du er hjemme nu og har fået benene op. Åh, jeg ved, at det er et slid med de messer, men bare det er sliddet værd... ;-)

Lene: Heldigvis er det (også) noget, man meget vel bliver bedre til med alderen... ;-)

Frk. Anemone: Ja, det gælder om at have det så rart som muligt, når hovedet værker og halsen kilder. Nej, det ER ikke lige nemt, men man bliver mere hårdhudet med alderen... ;-)

Pernille: Hej søde Pernille. Hvor hyggeligt at du kommenterer hos mig. Jeg vidste ikke, at du havde en blog, men nu har jeg meldt mig til som læser hos dig, så jeg kan følge lidt med. Håber, at det går godt i Stege... :-)

Madame sagde ...

Hihi, skønt historie :-) Minder mig om, at sønnike kunne finde på en hel vinter at gå i Converse lærredsstøvler - det skulle man for at se sej ud på den skole, han gik.
Rigtig god bedring med forkølelsen!

Mia Folkmann sagde ...

Madame: Ja som ung er man jo ikke altid så praktisk, for det gælder om at se godt ud. Jeg nægtede for eksempel at gå med regnfrakke i regnvejr, for det var IKKE smart i min verden. Heldigvis bliver man klogere med alderen... ;-)

Susanne sagde ...

Jeg synes, at det er skønt, når folk vælger at være "deres egne". Hellere føle sig godt tilpas, end ligne alle de andre.
Jeg håber, at din forkølelse er på retur, men det betyder da ikke, at herrens bluse skal lægges væk, for vi har vel stadig lov at flade ud og have det rart :-)

Mia Folkmann sagde ...

Susanne: Næ nej, nu har jeg "sat mig" på det behagelige tøj, så det får han ikke igen lige med det første... ;-) For godt nok har jeg også selv noget hyggeligt hjemmetøj, men det må være noget med "fremmed mad smager bedst"... ti hi