tirsdag den 21. september 2010

En solskinsdag
Når man har en lille butik, må man af og til ud og køre ærinder. Man kan jo lige så godt lege bybud selv, og der skal også kigges lidt på ideer til det nye magasin.

Men når dagen er så helt aldeles vidunderlig, er det kun en fornøjelse. Føllet nød det, og også mågerne slikkede sol, for jeg var helt oppe nordpå, hvor vejen ender ved havet.

Sikke et hav… Et blæsende, brusende efterårshav. Desværre havde jeg ikke tid til at gå tur langs vandet, men jeg havde tid til at nyde synet, mens jeg spiste min medbragte frokost... ;-)

6 kommentarer:

REJEN sagde ...

Når man har mulighed for det så er det jo bare med at komme ud når solen skinner......ser dejligt ud....

Michael sagde ...

Dejligt sted at nyde sin medbragte mad Mia.
God aften.

Ellen sagde ...

Det ligner ellers slet ikke efterårsvejr...
Fortsat god arbejdslyst - det må nu alligevel være dejligt at kunne spise sin frokost i sådanne omgivelser - en af fordelene ved at være sin egen arbejdsgiver :-)

Madame sagde ...

Det var det smukkeste vejr i går - dejligt at du kom ud og blev luftet her nordpå :-) Dine motiver er også sådan nogle, der får mig til at stoppe op og bare nyde ...

Helle K. sagde ...

Skønne billeder - jeg kan mærke, at jeg snart skal se havet :) og tak for dine billeder, så kan jeg holde det ud, til jeg får det live...

Kisser sagde ...

Skønne billeder.
Jeg kan godt forestille mig en tur ved den strand, og når det er på billede, kan jeg jo ikke mærke om det er koldt eller varmt.
Herlig onsdag til dig.