fredag den 29. april 2011

Et lille intimt bryllup...Tænk engang, omkring 2000 gæster i Westminster Abbey. Og som om det ikke var nok til at gøre selv den bedste nervøs, så regner man med, at omkring en tredjedel af verdens befolkning kigger på på TV...

Lige i øjeblikket strømmer det ind med gæster i kirken, og der er mange berømtheder blandt dem. Jeg har spottet Rowan Atkinson, Elton John og David og Victoria Beckham, men jeg må indrømme, at jeg er allermest betaget af Westminster Abbey selv. Jeg har altid syntes, at det er en helt utrolig flot bygning, og så meget af Englands historie er forbundet med den.

Udenfor er der militærparader i bedste engelsk stil, og det er helt sikkert den slags, der er med til at sætte stemningen i vejret i ventetiden. Humøret ser ud til at være særdeles højt....

2 kommentarer:

Ellen sagde ...

Ih hvor er det altså hyggeligt med lidt opdatering for os, som ikke har chance for at følge med endnu.
Jeg skal helt klart kigge med, når jeg får muligheden - jeg elsker at se de store rober for fuld udblæsning :-)
Uhhh... de ser nu alligevel en anelse beklemte ud, de unge mennesker. Men tænk også at vide, at SÅ mange mennesker iagttager én og nogle vogter sikkert på den mindste fadæse.

Mia Folkmann sagde ...

Ellen: De talte også meget spagt, da de skulle give hinanden deres løfter. Personligt ville jeg ikke have været i stand til at få et ord frem... ;-)