onsdag den 7. september 2011

Lutter nydelse


Jeg må indrømme, at jeg er i mit es i øjeblikket. Dette her efterårsvejr er det bedste, jeg ved, og jeg er sikker på, at jeg griner saligt, når jeg går mine ture. Man bliver så dejlig forfrisket af traveture i blæsevejr, og jeg har slet ikke lyst til at beherske mig; jeg går og går, indtil mine ben næsten går af sig selv.

Alle vegne er der smukke syn - som dette her i lutter røde og grønne farver. Jamen, er det ikke fantastisk flot?!

11 kommentarer:

Gowings sagde ...

Nogen ser en smuk bærklædt hæk,- andre igen ser en uklippet, uordentlig hæk, der breder sig udover fortovet. Du er tydeligvis velsignet med et lyst syn på dine omgivelser. Smukt billede.

Olines sagde ...

Jow jow, efteråret er en skøn tid. Men jeg syntes ligesom vi mangler lidt sommer først i år! Men jo jeg holder også af efteråret med alle de smukke farver i naturen, fokus på hygge indendøre og skiftende vejr. Jeg er egentlig ret glad for, at bo i et land hvor årstidernes skifte mærkes.

Rasmine sagde ...

Ja, jeg fryder mig også. Den bedste tid på året, simpelthen!

Sussi / Sussinghurst sagde ...

...jo, jo, der ER da pænt - men det er allerede sorte nat når jeg skal op om morgenen..... og det fortsætter det med de næste 7 måneder, JEG foretrækker forår :-)

Loppe sagde ...

Helt uenig Sussi

Det er NU det er aller skønnest..

Nu og helt frem til januar

Enig Mia ... det er frydefuldt

Kh
Loppe

Mia Folkmann sagde ...

Gowings: Du har helt ret: Det ER en velsignelse at kunne se - om ikke det hele - så det meste fra den lyse side... ;-)

Oline: Ja, det er dejligt med årstidernes skiften. Man kunne bare ønske sig, at den skiftede lidt mere, så vi havde andet end regntid, ikke?! ;-)

Rasmine: Det gælder bare om at nyde de næste tre måneders tid. Herligt, herligt! :-)

Sussi: Jamen, det er da heller ikke sjovt, når morgenen er mørk. Men tænk på alt det gode ved efteråret: At sparke i bladene, smukke kastanjer til dine fine skåle, modne æbler til æblekage, ild i pejsen og frisklavet te. Og alt muligt andet godt... :-)

Loppe: Jaaahhh - helt frem til januar... :-)

Pia sagde ...

Hver årstid har sin charme, jeg synes dog at sommeren mangler i år :-) Jeg nyder også mine lange ture på de smattede skovstier, hvor løvet så småt er begyndt at falde :-)

REJEN sagde ...

Jo efteråret har mange smukke farver og det kan være fantatisk smukt...;D

Ellen sagde ...

Efteråret er en dejlig tid, bl.a. fordi svampejagten går ind.
Der er så meget flot (farverne) og dejligt (frugterne) ved efteråret, og det er da også Charlottes yndlingsårstid - jeg holder nu stadig mest af foråret, fordi det indeholder alle løfterne.
Det er, som andre også er inde på, af stor betydning for mange af os, at vi bor i et klimaområde, hvor årstidernes skiften er så markant - det ville jeg meget nødig miste.

Mia Folkmann sagde ...

Pia: Ja, hver årstid sin charme, og jeg er bestemt også til både forår og sommer. Men hvis jeg SKULLE vælge, så valgte jeg efteråret. Det er bare så smukt, og alting bliver så forfrisket efter en (normalt) varmt sommer... ;-)

Reje: Det må lige være din årstid, sådan rent fotograferingsmæssigt. Du tager så mange dejlige billeder... ;-)

Ellen: Ja, jeg elsker årstidernes skiften, og den slags har vi heldigvis også i England. Jeg har det nok ligesom Loppe her - helt frem til januar er alting lutter idyl. SÅ begynder jeg også at længes lidt efter noget lysegrønt... ;-)

Annette sagde ...

Jo, det er fantastisk flot, det væld af farver naturen viser os nu og et stykke tid frem, det overgår alt. Årstidernes skiften er helt speciel dejlig.