lørdag den 24. november 2012

Vådt vejr

Det har regnet og regnet og været uvejrsagtigt i flere dage nu. Ind i mellem skinner solen på det venligste, men så bliver himlen igen sort som kul og ser særdeles truende ud.

Regnen har faktisk været så vedvarende, at der er ligefrem er oversvømmelser her på egnen, og da vi kørte tur i går, kunne vi se søer, hvor der ellers normalt er marker. Vi blev også ledt ad omveje, for vejene var visse steder oversvømmede i ganske alvorlig grad, og derfor tog en planlagt tur på en halv time mindst det dobbelte.

Men jeg fik hentet de varer, jeg skulle hente - og på vej tilbage kiggede vi lidt i butikker; blandt andet i denne her med de to små hunde. De sad så fint og kiggede ud, og de sagde ikke en lyd, selv om vi stod lige udenfor. Først da min rare mand kom til at stille sig i deres synsvinkel, blev der gøet irriteret, så han måtte skynde sig at flytte sig til siden.

Jamen, man skal da også kunne følge med...

8 kommentarer:

Ellen sagde ...

Det er altså noget værre noget med de oversvømmelser derovre. C siger også, at det hos dem regner og regner og regner.
Hun siger, at det ikke er, hvorvidt det regner eller ej - nu konstaterer man, om det regner virkelig meget, om det regner meget eller det bare regner lidt ...

Mia Folkmann sagde ...

Ellen: Ja, men så er der alligevel ind i mellem en dag, der er helt vidunderlig. I går skinnede solen, og det var det smukkeste vejr... indtil sent på eftermiddagen, hvor himlen blev så sort, som jeg aldrig har set en sort himmel før. Uf uf...

Madame sagde ...

Øv, det er synd, I har så meget regnvejr, mens I er i England. Her har vi til gengæld haft gråvejr i en grad, så man næsten ikke kunne se, at det var dag ...

Mia Folkmann sagde ...

Madame: Det er ikke meget bedre, men regnen har nu ikke generet os. Vi bliver bare hjemme og hygger os, og ind i mellem er det da tørt, så vi kan vove os ud på tur... :-)

Hyacinth Bucket sagde ...

Her har solen været fremme idag..men masser afregn de andre dage, gråt og fugtigt..
Jeg blev overrasket over det med tea-time som du skrev om i forrige indlæg...men måske jeg vidste det betød aftensmad fordi min engelske mand brugte det udtryk..;-)
Håber ikke at din gæst var sulten da han dukkede op...hihi

Hej fra Lisbeth

Mia Folkmann sagde ...

Hyacinth: Hvis jeg havde tænkt mig om, så havde jeg også vidst det, for jeg har skrevet en artikel om det engang. Men nej, min gæst kom bare forbi for at få en kort "chat", så han havde ikke noget imod at blive spist af med en kop te... ;-)

Stegemüller sagde ...

Det er rigtig irriterende med alt det regnvejr!

Her har det til gengæld været så forfærdeligt gråt, at man næsten ikke troede, det var blevet dag. I morgen lover de storm, og derefter skulle det blive vintervejr. Gud hvor jeg hader det. Jeg trives altså meget bedre om sommeren.

God søndag!

Rejen sagde ...

Øv med alt det regnvejr, her er det også begyndt at regne men ikke så slemt som hos jer..Og selvfølgelig skal han da ikke stå i vejen for udsynet..;-D