torsdag den 10. oktober 2013

Julen begynder i oktober


 Det gør den i hvert fald herovre... om ikke tidligere. For mens de fleste pubber har reklameret med "Book julebordet nu" lige siden vi kom, så er butikkerne nu i fuld gang med at fylde op på hylderne.

Der står "mince pies" og julegodter i Tesco og Waitrose; de fine julekager med hvid marcipan er linet op, og på bladhylderne er de julepyntede forsider i overtal.

Så jeg kunne ikke dy mig... ét af de julepyntede måtte med hjem, selv om det ER lidt vel tidligt...

13 kommentarer:

Deborah sagde ...

Da jeg var i IKEA forleden, var der skam også Juletræer og pynt! Synes det er tidligt, men lave om på det kan vi åbenbart ikke.

Mia Folkmann sagde ...

Deborah: Når man selv har en netshop, som jeg har, skal man selvfølgelig ikke stritte så meget imod - meeeen jeg synes nu nok at man kan vente til november...

Rasmine sagde ...

Altså, hvor kan jeg ikke fordrage det der julehysteri! Jul er ok i december, men så heller ikke mere, hverken før eller efter.

Susanne sagde ...

Jeg vælger at sidde på hænderne til engang midt i november. Så ender det nok også med, at spionnissen kommer frem for at se, hvornår der er klar til invasion.

Sussi.Sussinghurst sagde ...

nej nej - ikke spor for tidligt - tænk nu hvis du får lyst til at patchworke et juletræstæppe eller noget :) Jeg købte Isabellas her for leden, der var også juletema, og jeg hyggede mig :)

Krearier sagde ...

Jul er cool - i december!!
Men ja, hvis man er erhvervsdrivende, så er man jo nødt til at vise varerne frem i god tid :)

Mia Folkmann sagde ...

Rasmine: Jeg har det lidt på samme måde - eller i hvert fald som Susanne herunder... ;-)

Susanne: Jeg plejer også at overgive mig midt i november. Sådan cirka... ;-)

Sussi: Nu var et nok det sidste, jeg ville kaste mig over... men jeg forstår, hvad du mener... ;-)

Krearier: Jeg er faktisk ved at vænne mig til, at jeg skal se på julevarer i juli, men det er altså LIDT svært at få juli... øh julehumøret frem lige dér... ;-)

Ellen sagde ...

Ja, nu kan jeg gost se, at vi begge har tænkt lidt det samme i disse dage :-)
Men det er nødvendigt at jule tidligt for nogle; bl.a. dig som butiksejer, og vi andre må så bare vende det blinde øje til, indtil vi synes, tiden er inde :-)

Mia Folkmann sagde ...

Ellen: Ja, der er nok ikke andet for. Og på den anden side er der nogle, der ikke kan begynde tidligt nok - jeg sælger faktisk både julekugler, julekalendere og kalenderlys i august... ;-)

Miri Vandre blandt ege sagde ...

Her er det skam også begyndt ! Og jeg sukker...Men gider ikke brokke mig over det mere :)

Madame sagde ...

Jeg siger som Miri - her er de også begyndt :) Jeg bliver overrasket hvert år ...

Stegemüller sagde ...

Jul er dejligt i december helt til den 5. januar (Hellig tre konger), men heller ikke før. Jeg bøjer mig dog for den butiksansatte, der gav en lang god forklaring ovre hos Ellen.

Mia Folkmann sagde ...

Miri: Det kan heller ikke svare sig... ;-)

Madame: Også jeg... ;-)

Stegemüller: Jeg elsker julen i december - og i sidste halvdel af november. Men ikke meget før og ikke efter nytår. Nytårsaftensdag bliver alle spor fra julen fjernet her hos mig - så man kan starte på en "frisk"... :-)