mandag den 27. juli 2015

Et livsstilsskift

Efter to-tre år med lidt for mange "udfordringer" og lidt for mange flytninger... har vi besluttet os for et livsstilsskift.

Autocamperen bliver en del af skiftet, for den bliver vores bolig, når vi er i Danmark - og også en stor del af tiden, når vi er "på tur" i England og andre steder.

I første omgang er planen ét år på hjul, og så må vi se, hvor længe vi synes om at leve så "alternativt". Hvis vi får pip, kan vi jo altid leje et sommerhus en uge eller to.

Lige nu glæder jeg mig helt vildt, for det er noget, vi længe har ønsket os at prøve.

8 kommentarer:

Ellen sagde ...

Jeg tager hatten af for, at I tør leve drømmen så fuldstændigt ud.
Jeg kunne sagtens forestille mig, at man får pip, som du siger, på et eller andet tidspunkt, men I har jo stadig basen i England - og kan leje et sommerhus i en periode i DK.
Jeg ønsker jer rigtig god fornøjelse med det nye camperliv - husk, der ligger en stående invitation til Den Stråtækte - det er bare at ringe eller sende en mail, når det passer med, at jeres vej passerer forbi :-)

Rasmine sagde ...

Bare, det var mig!

Fruen i Midten sagde ...

Det bliver SÅ spændende at følge jer:-) Måske får I pip, eller måske er det bare et spørgsmål om at finde balancen mellem basen i England og camperlivet. Jeg tror det sidste, men om den ligger 50/50 eller et helt andet sted, ved man jo ikke, før man prøver ...

Anonym sagde ...

Spännande!
Hoppas vi kan ses någon gång!

Mia Folkmann sagde ...

Ellen: Det er nu ikke så "modigt" som det måske virker, for vi kan stadig arbejde i stor udstrækning. Men alt kommer til at blive anderledes, sådan rent praktisk, og jeg får en masse at skrive om. :-) TAK, vi kommer helt sikkert forbi den stråtækte på et tidspunkt.. :-)

Mia Folkmann sagde ...

Rasmine: Du må komme med sådan "virtuelt"... selv om det ikke er helt det samme... :-)

Mia Folkmann sagde ...

Fruen i Midten: Vi HAR prøvet at rejse rundt i en autocamper, og allerede dengang snakkede vi om at være "deltids sigøjnere" i en periode. Vi kan arbejde undervejs og kommer hjem med jævne mellemrum. Selvfølgelig bliver det en udfordring, men vi tror, at det bliver supersjovt.

Mia Folkmann sagde ...

Lenaiwales: Det skulle nok kunne lade sig gøre, for Wales vil stå øverst på listen over ture :-)