onsdag den 19. august 2015

Jubiii.....


Jubiii, vi har modtaget vores certifikat! Det lå til os i posten, og det er det, der fortæller, at vores autocamper nu opfylder de engelske regler.

NU mangler vi så bare at sende certifikatet videre til den instans, der rent faktisk udsteder registreringsnumrene - men det er da et langt skridt på vejen frem til en mobil tilværelse.

Turen hertil gik fint, men Ellen bad mig om at skrive en lille "anmeldelse" at vores første tur med Stena Line fra Hook van Holland til Harwich.

For det første må jeg indrømme, at det føltes lidt stressende at skulle nå en færge, der ligger så langt væk. Det er virkelig meget, der kan gå galt undervejs, og da det øsede ned hele vejen gennem Tyskland og Holland, kørte vi selvfølgelig noget mere langsomt end ellers.

Resultatet var kortere pauser undervejs, og den sidste pause - den med aftensmaden - droppede vi helt. Men pyt, man kunne jo trods alt spise på færgen.

Lad det være sagt med det samme - der er LANGT fra Esbjerg-Harwich færgens fine buffet. Der blev budt på kedelige færdigretter, der så ud til at have stået fremme hele dagen, og vi endte da også med at få ondt i maven af vegetarretten!

Kahytten var vældig fin og betænksomt indrettet med kaffe, te og endda en lille rødvin. Til gengæld var der ikke meget tid at sove i... vi blev vækket allerede kl. 5.30 med besked om, at der var morgenmad (som vi efter aftensmadens "succes" og det ukristelige tidspunkt valgte at droppe), og den besked blev gentaget med et kvarters mellemrum frem til 6.30, hvor vi kunne køre i land.

Resten af dagen var jeg godt søvnig (jeg er definitivt ikke A-menneske...), men til gengæld nåede vi en masse på vejen hertil. Blandt andet fandt vi en herlig campingplads lige ved siden af en nuttet Cotswold-by - og den bliver nok målet for én af vores første autocamperture...  :-)


3 kommentarer:

Ellen sagde ...

Tak for anmeldelse. Det var nok nogenlunde, som jeg havde frygtet. Så vil jeg hellere bo en nat hos Albert i Harskamp og så tage dagfærgen, tror jeg. Hvis ikke vi tager til Calais ;-)
Jeg saaavner Esbjerg/Harwich!

Ellen sagde ...

PS: Tillykke med fremskridtet :-)

Mia Folkmann sagde ...

Ellen: Jeg tror også, at jeg foretrækker Calais. Der er ingenting, der haster - og når vi nu fremover skal køre afslappet rundt i en autocamper, er det lidt tosset at hænge i en snor for at nå en bestemt færge.

Ja, Esbjerg/Harwich var vældig god!

Og tak. Jeg har så lige ringet til registreringspladekontoret og fået at vide, at de har 10 arbejdsdage til registreringen. Og min forsikring (nummer to - nummer ét ER udløbet) udløber om 8, så det skal nok blive sjovt...!