lørdag den 1. august 2015

NU sidder man bare SÅ godt!

Hvis man ser på campingvogne, er der tit en hylde, en væglampe eller noget andet, der lige præcis gør det mindre rart at sidde i sengen.

Således også i vores autocamper. Der er en vældig udmærket hylde med kant, hvor der kan stå mange småting, men den er lige i "nakkehøjde".

Så vi har fået skåret en fin, skrå skumgummiryg i en passende bredde, der lige kan skubbes ind under hylden og give lidt afstand. Med hovedpuden i ryggen sidder man SÅ godt - og sengen kan nu i dagtimerne forvandles til en "daybed", hvor man kan læse og se TV.

Ahhhh......

6 kommentarer:

Lene sagde ...

Må vi ikke få en rundtur i campingvognen, jeg synes det er så sjovt at se hvordan folk indretter sig på få kvadratmeter :-) Og det der er da et genialt påfund. held og lykke med skrankepaverne

Mia Folkmann sagde ...

Lene: Jo, det kan du tro - men bare ikke endnu. Jeg har nemlig ikke heeelt fundet ud af, hvordan jeg udnytter pladsen bedst, så det kommer sådan hen ad vejen... :-)

Ellen sagde ...

Smart fundet på - og superflot sengetæppe. Jeg glæder mig (også) til at se den videre udvikling på interiørsiden :-)

Mia Folkmann sagde ...

Ellen: Det sengetæppe købte jeg i tidernes morgen til Hollymount, men det blev gemt væk, da jeg begyndte at udleje. Heldigvis for det - nu kan det pynte her i det mobile hjem. Jeg går rigtig og hygger mig med indretningen - jeg KAN jo ligesom heller ikke andet, når der ikke er registreringsplader på... ;-)

Kludemutter sagde ...

Det kom jeg da aldrig op fra 👍🏻 så hyggelig en krog 😊

Mia Folkmann sagde ...

Kludemutter: Jeg er også bange for, at det bliver et problem, ti hi... ;-)