mandag den 14. september 2015

Gråt i gråt

I dag har det ikke bare været gråt; det har også været særdeles vådt. Det silede ned en stor del af dagen, og vores tagrende løb over, så vandet væltede ned på vinduet.

Vores ex-håndværker, der satte tagrenden op, var ikke den skarpeste kniv i skuffen, og han kunne ikke se, hvad der var i vejen. Men min rare mand gik ud i regnen iført plastiksæk med huller til hoved og arme (vi kunne ikke finde regntøjet) og løste problemet ved hjælp af nogle små plastikdimser, der kunne løfte tagrenden op, hvor den skulle være. Min helt!!  :-)

Trangen til at køre hele vejen ned til Great Malvern for at købe ind var ikke til stede i det vejr. Vi gennemsøgte det halvtomme spisekammer og fremstillede en middag med havregrød, skinkemadder og bær med mælk til dessert. Forhåbentlig er vejret bedre i morgen... 

9 kommentarer:

Fruen i Midten sagde ...

Det var da en udmærket menu, men I løber vel tør for friske bær, hvis det ikke snart klarer op, så det vil jeg da håbe, det gør. Klarer op altså :-)

Ellen sagde ...

Det rakte helt over til os, det vejr. Vi lavede heller ikke noget som helst, men jeg havde mad nok i fryseren :-)

Mia Folkmann sagde ...

Fruen i Midten: Ti hi, nej friske bær har vi mange af. Hækken af fuld af brombær... :-)

Ellen: Det er nok meget smart det med fryseren... :-)

Fruen i Midten sagde ...

Jamen, hvis de sidder ude i hækken, skal du jo ud i regnvejret!

Mia Folkmann sagde ...

Fruen i Midten: Ja, det har du selvfølgelig ret i. Men der er dog ikke så langt som til Malvern... ;-)

Madame sagde ...

Så dejligt at have sin egen handyman :-) Håber I har fået lidt mere i spisekammeret ... :-)

Mia Folkmann sagde ...

Madame: Ja, det er ikke så ringe. Jo tak, heldigvis har vejret vist sig fra sin pænere side de sidste dage, så det er fyldt op igen... :-)

Anonym sagde ...

Billedet af brombærrene gav mig et sug i maven, det fik mig til at tænke på de dejlige dage i uge 37, hvor John plukkede friske brombær til vores morgenmad. Jeg er nu næsten feberfri, så det varer ikke længe før pakken bliver leveret.
De kærligste hilsener
Marianne

Mia Folkmann sagde ...

Marianne: Jeg ser først din kommentar nu, for jeg har været optaget af min julebog. Der er færdig nu! Jubiii....

Ja, det er så lækkert med friske brombær; der er stadig mange derude. Hvor er det godt at høre, at du har det bedre. Det var da en værre omgang, du kom ud i .