mandag den 14. november 2016

Blåt i gråt

Det ser da godt nok noget gråt ud i dag - det blå hav, som man kun lige kan skimte derude under skyerne. Men sådan er udsigten altså fra det hus, vi har lejet. Et nydeligt hus er det - og det bliver bestemt ikke spor tosset at sidde her ved vinduet og skrive med ild i pejsen og smuk musik i radioen.

Men sneen? Den var jeg ikke lige forberedt på, for der var ingen, dér hvor vi kom fra. Og selv om den er køn, er den også kold. Og det er for tidligt med kold... november skal gerne være det gyldne, milde efterår, jeg elsker så højt - og som jeg nok er blevet lidt forvænt med.

Sne hører sig til i december. Ikke et øjeblik før... men det er jo slet ikke noget, jeg bestemmer... ;-)

10 kommentarer:

Donald sagde ...

Vi havde sol indtil ca. kl.14, og jeg nåede ud en times runde her, selv om jeg kom meget sent i seng og sent op.

Jeg har heller ikke set sne - indtil i går, da jeg gik en runde i Boserup skov, dér var sne både på parkeringspladsen (kørt hård og glat) og på stien langs fjorden - men den var heldigvis ikke glat, men blåhvid smuk fordi den genspejlede den blå himmel :)

Sne i Maj! Det er hvad jeg husker fra mit første år her i byen. Det er da værre end sne i November! :D :D :D

Mia Folkmann sagde ...

Donald: Her er det glat, for det har frosset hårdt i nat. Jeg har listet på kattepoter (og hunden på hundepoter, må det vil være...) ned til havet for at se på det. Det var netop så blåhvidt og smukt, som du skriver. Ja uf, sne i maj - DET er da helt galt... ;-)

Fruen i Midten sagde ...

Ja, sne i november gider vi ikke. Og nu er 99% regnet væk. Det er godt nok, men nu må det så godt holde op med at regne, for det gider jeg heller ikke ... Smuk udsigt du har,også i gråvejr :-)

Mia Folkmann sagde ...

Fruen i Midten: Jeg har ikke fået regnen endnu (og jeg gider den heller ikke... ) men den kommer, er jeg sikker på. For nu ser det endnu mere gråt ud! Ja, udsigten er fin og kan kun blive bedre... ti hi...

Ellen sagde ...

Bare rolig - vinteren skal altid lige markere sig med lidt sne i november. Så kommer der ikke mere i laaaang tid - måske ikke engang til jul :-)

Mia Folkmann sagde ...

Ellen: OK, jeg tror dig. Og nu kan jeg høre, at det er begyndt at regne, så i morgen ser alting anderledes ud :-) Jeg behøver ingen sne til jul, men gerne til nytår... måske kan det dæmpe gemytterne... ;-)

Lisbeth sagde ...

Det er en smuk udsigt du har der fra dit vindue - også med sne på :-) Jeg elsker sne og lettere kulde, men det er ikke særlig praktisk. Det ville være smart hvis det kun kom i december og lagde julestemningen og så forsvandt igen.
Det er godt at I har en pejs med ild som kan holde fødderne varme.

Mia Folkmann sagde ...

Lisbeth: Ja, det er en rigtig smuk udsigt - og i morgen er meget af sneen væk, for jeg kan høre, at regnen trommer på taget lige nu. Jeg elsker egentlig også sne, men det ER ikke så praktisk, når vi bor i et meget bakket område med glatte veje... ;-) Men det er virkelig dejligt med en pejs. Jeg elsker at tænde op og mærke varmen brede sig... :-)

www.skøreliv.dk sagde ...

Altså jeg synes det ser top-skønt ud <3.... Sneen kan du sende retur til mig, jeg er gået helt i selvsving af lykke over vinter og forestående jul. Kald mig bare jubel-idiot, jeg kan klare det!

Mia Folkmann sagde ...

skøreliv.dk: Ti hi, du må gerne få sneen for min skyld... selv om jeg nu også af og til og med lange mellemrum kan gå i selvsving over sneen og fjolle rundt i den. Og julen... jamen, jeg ELSKER julen :-)