onsdag den 9. november 2016

Den evige foranderlighed

Det lyder næsten som en bogtitel, men det er egentlig bare titlen på mit eget liv lige nu. Efter en tid hos min mor (det var slet ikke meningen, at vi skulle være her så længe, men sådan blev det) tager vi snart mod den nordvestlige del af Sjælland, hvor vi har lejet et sommerhus.

Denne gang er det ikke et hus, vi kender i forvejen, så det er altid lidt spændende. Jeg ved, at der er magelige møbler, udsigt til vandet og masser af muligheder for traveture med Gussi-hund. Og bortset fra pakkepakning og åbne dage i mit showroom - så står de næste uger på skrivning af ny bog.

Der er ikke noget bedre end et sommerhus til netop det - for jeg skal ikke bekymre mig om hus og have og andre praktikaliteter (ikke ret mange i hvert fald), men bare koncentrere mig om det, jeg har gang i.

Det glæder jeg mig SÅ meget til... men først - BOGMESSEN. På fredag.

9 kommentarer:

Lisbeth sagde ...

Det lyder hyggeligt at sidde i sommerhus og skrive - og spændende hvad du skal skrive om. Et par uger lyder ikke af meget, men du er selvfølgelig en erfaren forfatter.
Sommerlandet får I helt sikkert for jer selv på denne årstid, men det er også skønt at have rolige omgivelser og at have strand og skov for sig selv:-)
God fornøjelse på bogmessen og i sommerhuset.

Mia Folkmann sagde ...

Lisbeth: Jeg har tilbragt mange ferier - både som barn og voksen - i lejede sommerhuse, og det er særdeles hyggeligt og afslappende. Vi skal faktisk være der i fire uger og bagefter skal vi flytte til et andet hus, som vi kender - og hvor vi skal tilbringe juleferien. Så sammenlagt bliver det til mange uger, og det skal der også til... Du har sikkert helt ret i, at vi får sommerlandet for os selv, men det har også sin charme. :-)

Fruen i Midten sagde ...

God fornøjelse med sommerhusliv og bogskrivning. Og med bogmessen. Det ærgrer mig, at jeg ikke bare kan 'komme forbi' og kigge :-)

Mia Folkmann sagde ...

Fruen i Midten: Tak, det bliver hyggeligt og godt. Ja, det er en skam, at du ikke lige kan komme forbi - det kunne ellers have været sjovt :-)

www.skøreliv.dk sagde ...

Det lyder som en drøm! En getaway til et sommerhus på skrive-retreat. Tosomhed med sin computer... Suk, bare det var mig!
Jeg elsker i øvrigt nordvestsjælland/Odsherred, der er fantastisk!! God bogmesse!

Miri Vandre blandt ege sagde ...

Jeg synes virkelig du lever livet, du griber det og får det bedste ud af det. Beundring og respekt herfra og god Bogmesse :)

Mia Folkmann sagde ...

skøreliv.dk: Det ER virkelig også skønt! Fred og ro og ingen forstyrrelser. Jeg er også meget glad for Odsherred; vi var der i sommer nogle uger - ikke så langt fra hvor vi nu skal være... :-)

Miri: Åh tak, Miri. Jeg prøver - og det synes jeg bestemt også, at du selv gør :-)

Ellen sagde ...

Det lyder som de ideelle omgivelser at skrive en bog i!
Har du så også opvarter/kok på, så du ene og alene kan koncentrere dig om at få skrevet den bog? Det ville simpelthen være det optimale liv :-)
God arbejdslyst!

Mia Folkmann sagde ...

Ellen: Det tror jeg også, at det er (det håber jeg, at det er... :-)).

Nu læser John jo med her, men jeg REGNER med, at jeg har opvarter/kok på også... ti hi... TAK, Ellen :-)