torsdag den 1. december 2016

Den Engelske Julekalender

I dag har vi officielt taget hul på julemåneden - og jeg har officielt påbegyndt DEN ENGELSKE JULEKALENDER.

Hver dag frem til jul skriver jeg et lille julerelateret indlæg på www.anglofilia.info - og hver dag kan du deltage i konkurrencen om en lille kalendergave, der bliver sendt med posten.

Du er særdeles velkommen til at være med i julehyggeriet :-)

7 kommentarer:

Nana sagde ...

Hvor hyggeligt! Tanken om sådan en fælles julekalender minder mig om den vores dansklærer lavede til os i de små klasser. "Lågerne" var tændstikæsker, og der må have været et stykke slik i æskerne, men det kan jeg ikke huske klart. Jeg husker mest stemningen, og den fik du lige frem igen :-)
God 1. december til dig, Mia!
Kh Nana

Ellen sagde ...

Takker for invitationen :-)

Mia Folkmann sagde ...

Nana: Hvor sjovt, at du fortæller om den julekalender - sådan én havde jeg også, men det havde jeg glemt... :-) Tak i lige måde, Nana :-)

Ellen: Selv tak... :-)

Marianne sagde ...

Jeg prøvede at sende svaret til info@anglofilia.dk til julekalender spørgsmålet i går d. 1/12, men emailen kom tilbage og meddelte, at den ikke var sendt alligevel? Ved du om andre har haft problemer med at sende til dig i går? :)

Mia Folkmann sagde ...

Marianne: Nej, der har ikke været andre, der har haft problemet (såvidt jeg ved). Men det KAN måske have været din udbyder, der har drillet - eller noget. Har du prøvet i dag??

Marianne sagde ...

Ja, det kan godt være, for i dag har der ikke være problemer med at sende til dig :)

Mia Folkmann sagde ...

Marianne : Nej, det kan jeg se... ;-)