søndag den 26. marts 2017

Og nu til noget helt andet...

Hvis det ikke lykkes at gå den vej, man ønsker... så må man finde en anden vej. Og det er præcis dét, vi har gjort nu.

Vi har nemlig fundet et aldeles fantastisk hus. På et gods. På Lolland! Vi var næsten dernede i forvejen, for vi har især kigget huse i Vordingborg kommune, men nu tog vi altså lige over på den anden side af vandet.

Huset er utroligt smukt med en dejlig have til, og omgivelserne er fyldt med historie. Der er masser af muligheder for at gå ture i området - der er plads til min mor, der får sin egen lille lejlighed, og der er masser af plads til mit showroom, der skal indrettes i husets stueetage. Selv kommer vi til at bo "above the shop", og heroppe på første sal kan min rare mand også have sin tegnestue.

Jeg glæder mig bare så meget til midten af maj, men først skal vi en tur retur til England... :-)16 kommentarer:

Nana sagde ...

Til lykke! Hvor lyder det dejligt! Ja, helt perfekt, faktisk! Glæder mig til du at du fortæller mere :-)

Mia Folkmann sagde ...

Nana: Det er lige, hvad vi har brug for - med plads til det hele. Der kommer meget mere, selvfølgelig, men vi skal til England om en uge, så det bliver først senere... :-)

Anonym sagde ...

Spændende! Vi har netop selv taget skridtet og er flyttet fra Torslunde nær Kbh til Falster i et smukt gammelt hus med en kæmpe have der allerede har engelske elementer og vi nu skal igang med at anlægge yderligere efter engelsk forbillede.
Kommer selv oprindeligt fra Lolland og er sikker på I bliver glade for jeres beslutning! Bliver der så åbent showroom? Så må vi helt sikkert forbi.
Held og lykke.
- Sidse

Mia Folkmann sagde ...

Sidse: Det lyder skønt, det I har fundet - og dejligt med jeres ideer til hus og have...

Jeg har altid været glad for Lolland, og da vi havde vores første autocamper, tog vi meget tit dertil. Fremover vil jeg have åbent showroom tre dage om ugen (når vi ikke er i England altså), og I skal være hjerteligt velkomne. Åbningstiderne vil fremgå af netbutikkens info-side - altså www.anglofilia.dk... :-)

Ellen sagde ...

Tillykke! Det ser vel nok godt ud - det ender med, at I bliver boende der :-)

Mia Folkmann sagde ...

Ellen: Tusind tak. Åh ja, det tror jeg på. Tænker også, at de historiske omgivelser vil virke inspirerende for én, der gerne vil skrive (mere)... ;-)

Rasmine sagde ...

Fuldstændig fantastisk! Held og lykke!

Mia Folkmann sagde ...

Rasmine: Tusind tak, Rasmine. Jeg tror, at det bliver GODT! :-)

Stegemüller sagde ...

Waugh - så skønt! Hjertelig tillykke. Hvor bliver det dejligt - og især det at der er plads til jer alle sammen. Jeg glæder mig til at se mere fra jeres nye domicil.

Mia Folkmann sagde ...

Stegemüller: Tusind tak :-) Ja, det er så dejligt, at der er plads til alle og til det hele. Jeg er ret sikker på, at der kommer meget nyt fra stedet efterhånden... jeg kan slet ikke lade være med at fortælle om det :-)

Lisbeth sagde ...

Tillykke Mia, hvor er jeg glad på jeres vegne, alt alt går op i en højere enhed:-)

Mia Folkmann sagde ...

Lisbeth: Tusind tak! Ja, det gør det faktisk - selv om jeg var lige ved at tro, at det ikke ville lykkes... :-) Jeg tror, at Gussi bliver glad for den kæmpestore have...

henriette hald sagde ...

Jeg er ellevild af begejstring Mia. Hvor ER det bare fedt og helt perfekt for jer. Håber helt klart at besøge din forretning, for den skal vel etableres igen hernede ik?

Knus

Mia Folkmann sagde ...

Henriette: Jeg er også selv ret ellevild... det bliver virkelig skønt (når flytningen altså er overstået...). Du kan tro, at butikken bliver genetableret - fra den 22. juni skulle den være oppe igen.

Du skal være så velkommen - og jeg vil også gerne hilse på dine frække kattedrenge på et tidspunkt :-)

Lone sagde ...

Tillykke med jeres fund, Mia :-)
Det lyder som et vidunderligt sted - og ser ud til på billederne.
Sikke nogle omgivelser. Det er en forfatter værdig :-)
Jeg mener at have læst en gang, at Susanne Brøgger også bor i en villa på et gods et sted.
Endnu mere tillykke til jer alle tre :-)

Marianne sagde ...

Tillykke, tillykke!
Hvor er det bare skønt for jer :)
Jeg er også virkelig glad på jeres vegne.
Det bliver spændende at høre noget mere om det :)