mandag den 1. maj 2017

Forandringer fryder... ikke!

Er der noget, jeg ikke er god til... så er det forandringer. Det lyder lidt fjollet, når man fistrer rundt fra det ene sted til det andet i en autocamper, men lige på det punkt er forandring nu OK.

Men når min netudbyder glædestrålende fortæller mig, at NU opdaterer de deres servere (eller hvad det nu er, de har gang i), og at jeg derfor ikke længere kan have min netbutik i den udformning den HAR... så bliver jeg ganske træt.

For det betyder, at jeg skal lave det hele OM. Og det nytter ikke, at netudbyderen glædestrålende fortæller mig, at DET skal jeg ikke tænke over, for de hjælper mig gerne... for det gør de jo ikke GRATIS.

Så altså... her umiddelbart efter flytning af mor, butik og diverse oplagrede ejendele - skal jeg katme også til at lave min netbutik om. Jeg ved af erfaring, at det er noget, der tager tid, og jeg kan sagtens forestille mig noget, jeg hellere vil... (hygge-mig-i-haven-nu-hvor-jeg-endelig-igen-får-én-blandt-andet).

Men jeg kan ikke kæmpe mod vindmøller og opdateringer, så jeg må jo bare i gang. På et tidspunkt. "In due course, at the appropriate juncture, in the fulness of time and when the time is right" - som Sir Humphrey så ofte siger i min favorit-serie "Yes Minister"... :-)

12 kommentarer:

Nana sagde ...

Uf, nej, forandringer er ikke altid rare. Og sådan noget IT-noget hvor man kan en del selv, men ikke helt nok og derfor bliver afhængig af andre som alligevel ikke helt forstår hvordan man vil have det ... det er besværligt! (Og nu kom jeg vist til at tale om mig selv. Det kan være du har mere styr på din IT :-)). Under alle omstændigheder: Husk også at komme ud i foråret!
Kh Nana

Mia Folkmann sagde ...

Nana: Da jeg begyndte med min butik i sin tid, lavede jeg den selv (med grafik fra min rare grafiker-mand) - men jeg husker tydeligt, at det tog en evighed. Og nu, hvor de laver det hele om, vil det givetvis igen tage en evighed. Den eneste fordel er, at varerne bliver hentet med over fra det gamle design.

Nåmen foråret nydes alligevel... og trods alt :-)

Miri sagde ...

Åh, blev helt træt på dine vegne :)

Ellen sagde ...

Det er altid irriterende, når man ikke selv får lov at bestemme hvornår og hvordan - uanset om man selv havde besluttet sig fem minutter efter til at ændre noget, så skal andre ikke blande sig :-)

Rasmine sagde ...

Hvor det dog ligner it-branchen! Jeg synes,, at det er direkte forbryderisk, som de skalter og valter med de produkter, man har købt, Der burde kunne gøres noget ved det. Vi er vist mange, der føler med dig.

Fruen i Midten sagde ...

Årh, hvor irriterende :-( Jeg håber, du får fixet din side uden alt for meget bøvl, så der stadig er tid til at nyde foråret.

Stegemüller sagde ...

Jeg sidder netop selv og bøvler eftersom min udbyder fusionerede med en anden, som jeg ikke vil have, da de mangler (for mig) vigtige værktøjer. Så nu flytter jeg til en tredje, men det lykkedes mig at få mine forudbetalte penge retur, o den lille sejr er jeg meget tilfreds med.

Jeg vil gerne klare det meste selv. Jeg kan ikke alt, så jeg har en konsulent, men han har bare ikke så meget tid.. Nu har jeg så spurgt ham, hvornår han har tid til mig? Jeg er da også kunde!

Så du har ret: den slags tager en pokkers tid, og det er jo egl. ikke en tidsinvestering, der medfører en værditilvækst. Man er bare glad, hvis det ser ud som det gjorde! ØV.

Mia Folkmann sagde ...

Miri: Rart med lidt medfølelse... ;-) Tak, Miri :-)

Mia Folkmann sagde ...

Ellen: Lige præcis! Og alt det nye har jeg slet ikke brug for - men hvad nytter det?!

Mia Folkmann sagde ...

Rasmine: Det er hamrende irriterende, for jeg har hverken lyst eller råd til at købe mig fra problemet. Det er bare at smøge ærmerne op, åbenbart... :-(

Mia Folkmann sagde ...

Fruen i Midten: Ja, DET skal der være tid til. Jeg glæder mig så meget til det lollandske forår (og sommeren m.m.m.) :-)

Mia Folkmann sagde ...

Stegemüller: Jeg vil også helst lave det selv - for så kan jeg også selv finde ud af at rette og føje til, når jeg finder det nødvendigt.

Jeg så en "prøve" på min side, som de foreslog, at den skulle se ud med de varer, jeg har på... og sådan skal den i hvert fald IKKE være. Alt hoppede og dansede og kom ind fra højre... jeg hader den slags. Det skal bare være enkelt og overskueligt, tak...

(Godt at du fik den lille sejr... ;-) )