søndag den 30. april 2017

Vi går og går...

Selv om det er sjovt at køre rundt i autocamper, kan man godt trænge til at gøre noget andet også. Så vi parkerer tit et godt sted; bliver et par dage eller tre og bruger det som udgangspunkt for ture.

Det betyder, at vi GÅR ganske meget. Vi tager også bussen af og til; en taxi en sjælden gang og - hvis lejligheden byder sig - med veterantog som dette her.

Toget gik mellem Swanage ude ved kysten og Corfe Castle inde i landet. Så vi tog den ene vej den ene dag og den anden den anden...Swanage er en rigtig engelsk badeby med spillehaller og iscafeer. Vi spiste de lækreste bøfsandwich'er på en fortovsrestaurant og gik bagefter langs havet - først nede i strandkanten og derefter oppe på stien næsten ud til den høje klippe, der hedder Old Harry.

Dagen efter vandrede vi hele vejen tilbage fra den charmerende by Corfe, og det var en lang tur ind over naturområder med gule, stikkende tornblad i store mængder. De lyser op og er så flotte, men man skal ikke komme i nærkontakt med dem, for de har  - som navnet antyder - nogle gevaldige torne.


Som om det ikke var nok med alt den vandring... så gik vi hjem fra Lyndhurst i Hampshire i går. Hele vejen gennem New Forest, hvor stierne har det med at være mere eller mindre usynlige. Vi gik efter solen i retning mod nord, for det var her, vi gerne skulle ende - og det lykkedes. Små seks kilometer blev det til, og det var ikke så galt. I det mindste var der ingen bakker i skoven... :-)

9 kommentarer:

Stegemüller sagde ...

Dejlige billeder!

Maude // skøreliv.dk sagde ...

Helt fantastisk!! Gid det var mig; jeg elsker den slags! ❤️

Mia Folkmann sagde ...


Stegemüller: Tak :-) Jeg har også haft vejret med mig, må man sige...

Maude: Det gør jeg også. I det hele taget elsker jeg denne ferieform... :-)

Ellen sagde ...

Det der ku' man godt lige holde ud - og nu er det heldigvis også snart vores tur :-)

Mia Folkmann sagde ...

Ellen: Hvor dejligt Ellen. Og jeg er allerede helt elendig ved tanken om, at jeg skal hjemad i slutningen af næste uge... men godt, at jeg skal hjem og etablere "base"... ;-)

Min Servicehund sagde ...

Skønne billeder.
var det ikke den kystby hvor et engelsk tv program lavede et forsøg med et søuhyr?
jeg elsker at gå tur på den måde, bare kende den overordnede retning og så nyde turen.

Mia Folkmann sagde ...

Min servicehund: Tak :-) Jeg tror, at det med søuhyret var ved Yorkshire - et forsøg på at trække turister til vel sagtens...

Jeg holder også af at gå, og vi har været så heldige med vejret. Det har ventet pænt med at regne til om aftenen og natten... :-)

Min Servicehund sagde ...

Helt sikkert et turist og social media experimetn fra producenten af programmets side... er dog sikker på stedet/byen ikke hed noget med shire

Min Servicehund sagde ...

Ah det var skegeness
Programmet manlab