lørdag den 8. juli 2017

Et nyt bekendtskab

Vi har endnu ikke haft tid til de store udforskninger, men vi tog forleden en heldagstur til en meget sød by, der ligger i Lollands sydøstlige hjørne.

Nysted er en charmerende købstad med smukke gamle huse og et hyggeligt havnekvarter. Man kan se over til Aalholm Slot fra havnen, hvor danske og udenlandske sejlskibe lægger til, og så kan man gå dejlige ture på stierne langs vandet.

Hunden og jeg gik ned og så på skarverne, og da vi havde soppet lidt og snuset lidt i vandkanten, gik vi tilbage til byen, hvor husene stod pyntet med orange morgenfruer og skønne stokroser. Og bagefter delte vi en is på havnecafeen...en perfekt afslutning på en god dag :-)4 kommentarer:

Ellen sagde ...

Nysted er en meget hyggelig by - vi har camperet der et par gange.
Lolland er ikke kun fladt, men det har du opdaget - der er mange smukke og interessante steder på øen.

Mia Folkmann sagde ...

Ellen: Jeg gik forbi campingpladsen; den ligger godt nok dejligt. Nej, Lolland er mange ting, og jeg synes, at her er skønt :-)

Nana sagde ...

Jeg så netop forleden en TV-udsendelse ("I hus til halsen"; jeg indrømmer det, jeg elsker alle den slags boligudsendelser ;-)) med optagelser fra Nysted, og jeg tænkte at der så yndigt ud. Og nu siger du det også. Jeg tror vi må foretage en udflugt til Lolland en dag!

Mia Folkmann sagde ...

Nana: Jeg ser dem også, skal jeg gerne indrømme. ;-) Der er mange skønne steder på Lolland, og jeg glæder mig til at finde dem alle. God idé med en udflugt til Lolland en dag... :-)