torsdag den 14. september 2017

Om at vaske op under stjernerne...

En del af charmen ved autocamperlivet er - også - at vaske op i fri luft. For selv om der er en del campingpladser, hvor man kan vaske op inde i et dertil indrettet lille træhus med varme, så er der også en hel del (en overvejende del?) der har et udendørs opvaskerum.

Og da det ofte er min pligt at vaske op om aftenen, har jeg haft de skønneste tusmørkeoplevelser i selskab med sangdrosler og flagermus. I Banff på Skotlands nordkyst vaskede jeg op til lyden af brusende bølger, mens den saltfyldte vind hev i hår og tøj. I London vaskede jeg op, mens jeg ud af øjenkrogen iagttog de grønne papegøjer, der boede i området. Deres karakteristiske skrig var ikke til at tage fejl af...

Hvis det ikke er naturen, der holder mig med selskab - så er det mine medcampister. Man snakker så godt over en opvask, og englænderne spørger interesseret til mit arbejde og synes vist, at det er ret morsomt, at en dansker skriver specielt om deres land. Mange gode tips er kommet min vej på den måde...

Og når opvasken er overstået, trasker jeg tilbage til autocamperen i halvmørket. Der er trukket for med uldne gardiner for varmens skyld; lamperne er tændt, og min rare mand har sat vand over til te og fundet den belgiske chokolade og flasken med cognac frem.

Er der noget at sige til, at jeg holder af mit autocamperliv??  :-)


8 kommentarer:

Anonym sagde ...

Nej, det er ikke altid pligterne kun er sure. Man kan også gøre meget selv og få noget positivt ud at ens gøremål og det kan jeg da bestemt forstå at du også gør. Fortsat go' tur. Birgit M.

Kisser sagde ...

Det er bare sådan autocamperlivet er og skal være - fortsat god tur :-)

Fruen i Midten sagde ...

Nej, det er der ikke noget at sige til :-)

Mia Folkmann sagde ...

Birgit: Tak, Birgit. Ja netop, man kan lige så godt få noget positivt ud af det, selv om det kan være svært de gange, hvor det er bidende koldt. Det er MEGET nemt at overtale sig selv til at gemme opvasken til næste dag... ;-)

Kisser: Ja, man bliver hærdet af alt det friske luft, gør man... :-)

Fruen i Midten: :-)

Ellen sagde ...

Jeg kan sådan set også godt forstå, at man kan blive en smule forfalden til det der camperliv - også selv om man (som mig afskyr at vaske op!

Mia Folkmann sagde ...

Ellen: Ti hi; netop derfor er det godt med en ventende belønning i autocamperen... ;-)

Pia sagde ...

Man får mange gode og interessante snakke omkring opvasken (eller madlavningen) på campingpladser. Det oplever vi også.

Mia Folkmann sagde ...

Pia: Det er så hyggeligt og en god måde at lære andre at kende på :)