søndag den 4. april 2021

Små fremskridt...


Det har været en hård omgang med vores flytning. Det er det selvfølgelig altid, men for os er en flytning i virkeligheden tredobbelt, fordi vi både har kontorer, netbutik og så den private del. Det er sammenlagt rigtig MANGE ting!

Og alle tingene har det med at være placeret i den forkerte ende af huset, så vi bærer hele tiden... op og ned, ud og ind, fra A til B og retur igen. 

En udfordring har også været, at vi har købt et hus uden skabe. Så min rare mand har sat køkkenskabe op og er i fuld gang med at samle skabe i mit kontor - og når det er gjort, skal vi have bygget et "walk-in" skab i soveværelset. Ikke sådan et luksuriøst ét med spejle og plads til 50 par sko... men bare et lille praktisk ét, der ikke tager plads op i soveværelset.

Men heldigvis sker der hele tiden fremskridt, og det er så dejligt. Køkkenet er blevet rigtig hyggeligt med de nye skabe; stuen er nu forsynet med en skøn hjørnesofa, og mit showroom er... nå ja, om ikke færdigt, så i hvert fald overskueligt... ;-)

Det er en lettelse, hver gang en flyttekasse bliver tømt og sat væk, og hver gang ting finder deres endelige plads. Sådan som det kan ses på "før og efter" billederne her.

Næste punkt på dagsordenen bliver istandsættelse af soveværelset, så vi slipper for at sove i spisestuen... Men alt kommer til den, der kan vente...8 kommentarer:

Ellen sagde ...

Det lyder en anelse sejt, det I er i gang med, men I skal nok nå målet. Snart ...
Vi købte også et hus uden skabe, så jeg kender det godt. Vi havde dog køkkenskabe, men alle fronter skulle skiftes.
Og så havde vi naturligvis heller ikke en forretning!
Jeg håber for jer, at det er sidste gang, I skal flytte :-)

Mia Folkmann sagde ...

Ellen: Vi har lovet hinanden, at vi IKKE flytter mere! Det er alt for opslidende i vores fremskredne alder... ti hi...

Der var ét lille underskab med én hylde og ét underskab med skuffer. Det var alt! Hvordan man kan nøjes med det, forstår jeg så ikke - men nu har hele endevæggen fået højskabe, og da de ikke er så dybe, tager de dårigt nogen plads.

Mit showroom er ved at blive indrettet i den store og meget fine garage på ca. 70 m2, der fylder den ene længe. Den skulle "lige" males først, og garageporten er blevet blændet og isoleret indefra, men det er superhyggeligt at gå over gårdspladsen og ind i egen butik.

Det med garageporten, køkkenskabene og også en skillevæg på mit kontor på 1. sal har John lavet, og det er blevet så godt. Men den slags tager tid, og derfor går det ikke så hurtigt med at komme på plads.

Lene sagde ...

Pøj pøj med indflytning og udpakning. Jeg får helt ondt i maven, hver gang jeg læser om flytninger og nedpakning af et hjem. Vi bor i et hus med 240 m2, der er et loftrum ovenpå med masser af ting plus der er lader, værksteder og alle mulige andre rum, hvor der gemmer sig ting. Vi har boet her i 38 år, det bliver hårdt, når vi skal flytte ;-)

Madame sagde ...

Sikke et arbejde for jer, Mia - men det bliver vel nok dejligt for dig at have showroom lige ved siden af, hvor I bor. Hvor er det flot, at John kan sætte skabe op. Et "walk-in" skab i soveværelset lyder skønt :-)

Mia Folkmann sagde ...

Lene: Tre gange har jeg flyttet fra huse på 240-250 m2, og det var hver gang et mareridt. Så jeg forstår dig så glimrende...

Jeg begyndte i god tid at sælge ud af ting, men alligevel var der så rigeligt/alt for meget at pakke ned.

Den eneste løsning er at lade være med at flytte. Og nu slår jeg rødder her!!!

Mia Folkmann sagde ...

Madame: Jeg elsker at gå over gårdspladsen og ind i min hyggelige butik. Det skal nok blive godt, når alt er kommet på plads.

John er vældig god til den slags. Han byggede engang et tilsvarende Walk-in skab i et soveværelse, der var meget langt og smalt. Vi tog en "bid" at værelset i den ene ende, så værelset blev mere harmonisk, og så havde vi et lille rum med hylder og nogle få skuffer. Det fungerede perfekt!

Marianne sagde ...

Godt at høre fra dig igen :) og at høre hvordan I kommer videre med det hele, på jeres nye sted.
God Påske også - lidt forsinket, men alligevel! :D

Mia Folkmann sagde ...

Marianne: Ja, jeg har været stille længe, fordi jeg simpelthen faldt i søvn i stolen hver aften... ;-) Jeg flytter aldrig mere!

Men her er dejligt, så vi har det godt. Trods alt.

Julen varer lige til påske, så påske varer lige til jul.. måske? Ti hi. Rigtig god forsinket påske til dig også.