søndag den 21. februar 2010

MANDAGSTEMA: Sporty


I England har mange byer en "Bowling Green", som er en meget stor, meget flad plæne med helt perfekt græs, der sikkert bliver klippet med neglesaks. Der må selvfølgelig ikke være ét strå, der går den forkerte vej, for det kan meget vel være fatalt for kuglens trilleretning.

Her går hvidklædte spillere rundt i små hold og spiller Lawn Bowls. Spillet er en meget gammel opfindelse og findes i forskellige udgaver i forskellige lande. Det blev spillet i stor stil i de britiske kolonier, men det er også meget populært i dag, måske især i den sydlige del af England. Det kræver ikke den store fysik, men snarere teknik og overblik, og spillerne er derfor gerne lidt op i årene.

Måske var det en sportsgren, der var værd at satse på senere i livet? Det ser i hvert fald vældig hyggeligt ud - især når der i pausen bliver hentet kølige forfriskninger i det lille klubhus...

Se andre eksempler på mandagstemaet her...

13 kommentarer:

Mona Sweden http://fotoentusiastenfotoblogg.blogg.se sagde ...

Se, detta är en sport i min stil. Inga stora fysiska ansträningar!
http://fotoentusiastenfotoblogg.blogg.se/category/mandagstema.html

Petunia sagde ...

Jeg tror jeg liker litt mer fart o spenning, men kanskje når jeg blir gammel?? Det er flott å kunne være sporty og drive idrett uansett alder;)

Madame sagde ...

Det ser hyggeligt ud, og spillerne er iklædt perfekt sporty dress :-)
Mon spillet er magen til det danske boccia? Jeg kan huske, at hele familien var samlet om boccia i min barndom :-)

MariaKF sagde ...

Här såg det trevligt ut, lagom lugn sport, lite småprat, förfriskningar....ja, något för mig...

Rimkogeren sagde ...

Sjovt selv uden tekst ville jeg have sagt: Det må være England!

Maria sagde ...

Vilken härlig bild och lite typiskt engelskt:)
Ha en bra dag!

Unknown sagde ...

Typiskt engelskt, en aktivitet som säkert är hur kul som helst för denna samling av engelsmän.. lite lagomsport som jag oxså skulle kunna tänka mig:-)

Annette sagde ...

Jeg tilslutter mig.....
En sportsgren uden al for megen fysisk udfoldelse, lidt snak ind i mellem og de kølige forfriskninger ☺

Anonym sagde ...

Det ser rigtig hyggeligt ud. Jeg er altså ikke lige så gammel som dem på billedet, men jeg vil gerne være med alligevel. Jeg ville sikkert være elendig - lige som til alle andre former for sport. Men det handler jo også om at hygge sig og det er jeg god til! *S*

linsky sagde ...

En bedagelig og hyggelig sport altså!

Mia Folkmann sagde ...

Alle: Det er helt sikkert en rigtig hyggelig form for sport. Vi sidder tit og kigger på, mens vi prøver at forstå reglerne - og ja, Madame... Jeg tror, at det minder lidt om Boccia. Det er også min plan at være med på holdet, når jeg kommer i pensionsalderen (det varer LIDT endnu) og flytter semi-permanent til England... :-)

sinneskatten sagde ...

Den sporten kan jag tänka mig att pyssla med när jag blir gamal.m

Anonym sagde ...

Det er lige hvad jeg forstår ved sporty påklædning! Og ærligt talt, pænt er det jo, lyst rent tøj, som man kan bevæge sig i. Det er en rigtig overklasseting, detteher :-)