onsdag den 7. april 2010

Frieftermiddag
Når man nu har arbejdet det meste af påsken, så kan man godt tillade sig at holde lidt fri en ganske almindelig hverdag...

Det var i hvert fald, hvad vi gjorde i dag. Bare sådan en lille eftermiddagstur med termokaffe bagi bilen og stop ved en bager på vejen.

Solen skinnede fra en skyfri og meget perfekt blå himmel, og der var ingenting at nå. Sådanne dage skulle man have flere af...

Fredensborg slot ventede på regentparrets åbning af sæsonen, og i morgen aften er der fakkeltog, som det åbenbart er tradition. Men i dag havde vi byen og parken (næsten) for os selv.

4 kommentarer:

Annette sagde ...

Mia, det er utroligt spændende med hussalget og hvor i verden I havner. Det glæder jeg mig til at høre mere om. Pøj-pøj med salget.

Sidst, men ikke mindst, dine malerier er dejligt stemningsfulde. Flotte arbejder.

Mia Folkmann sagde ...

Annette: Ja, det bliver godt nok spændende. Med hensyn til malerierne skal jeg nok øve mig lidt mere. Men det gør jeg gerne... ;-)

Madame sagde ...

Sikke en god idé, Mia, og det er vel nok nogle smukke billeder! Jeg har ikke været i Fredensborg i flere år, men det er et skønt sted. Sådan nogle fridage giver masser af ny energi :-)
Ha' en dejlig torsdag!

Mia Folkmann sagde ...

Madame: Jamen vejret var også så perfekt, så billederne kunne næsten kun blive gode...

Go' torsdag til dig også... :-)