onsdag den 27. april 2011

En stille og rolig tur...


En stille og rolig tur - det var, hvad vi kunne forvente, sagde kaptajnen, da vi havde forladt Esbjerg.

Jeg ved ikke liiiige, hvad der gik galt, men måske ser vi bare forskelligt på tingene... Stille og roligt betyder IKKE, at man går som en fuld mand, når man skal ud efter kaffen. Det blæste en halv pelikan, og skibet gyngede pænt voldsomt. Synes jeg altså.

Derfor var det ikke én af mine bedste ideer at gå ned for at hente is til aftenkaffen. For da jeg kom op igen, var det lige pludseligt meget tillokkende at ligge lidt i vandret stilling og vugge med for ikke at blive søsyg. Og sådan blev jeg liggende. Hele aftenen og hele natten, mens isen smeltede.

Nå pyt, så blev jeg ikke tyk af den is, og her i dag var vejret mildt og venligt, da skibet gled i havn i Harwich. Solen skinnede fra en skyfri, sejlerne bød velkommen og alt var godt igen. ;-)

12 kommentarer:

Sussi / Sussinghurst sagde ...

åhhhh jeg er misundelig.... ikke over sørejsen, og ikke over isen.... men tænk at være på vej til England - jeg har lige set Claus Dalbys video fra Sissinghurst, og jeg sidder er på Sjælland og sukker og ønsker, at jeg var i England..... så ville jeg købe mig en kop med Kate og William, hi hi hi hi

Kirsten sagde ...

Stakkels dig.
Jeg var engang sømand og sejlede på de syv verdenshave. Jeg blev søsyg hver gang jeg kom ud på et nyt skib
- og på Spodsbjerg-Taars :-)

Mia Folkmann sagde ...

Sussi: Her ER også bare så dejligt. Det har været vidunderligt vejr i dag, og jeg har gået rundt på en salig lille sky... ;-)

Kirsten: Ja, det er ikke spor sjovt. Jeg har også prøvet at blive søsyg på Spodsbjerg-Taars... ;-)

Loppe sagde ...

Uuuuh ja.... Hvor ville man dog gerne være sammen med dig... NYD DET !! ... og ja jeg ville såmænd også drøne ud og købe en te-kop med fredagens brudepar... ( og en hel masse andre ting som altid når turen går til Engeland)

Har også prøvet turen over the sea... en november hvor det lige pludselig havde lyst til at blive storm... ikke sjovt. Knus

Mia Folkmann sagde ...

Loppe: Vi må seriøst overveje et blogtræf i Hollymount... :-)

Jeg skal nu indrømme, at jeg har været ude for det, der var værre. Da vi i sin tid lige havde købt Hollymount, skulle vi over med skib i januar måned. Der var godt nok bølgegang; selv min rare mand, der ellers er søstærk bornholmer, lå og jamrede sig. Og jeg tænkte bare, om jeg overhovedet overlevede længe nok til at glæde mig over mit dejlige hus... ;-)

Benedicte sagde ...

Godt vipperiet er overstået! Nu gælder det alvorlig 'nydning', Mia :-)

Mia Folkmann sagde ...

Ditte: Jeg skal gøre mit bedste!! ;-)

Lavendel sagde ...

Uuh, det lyder grimt! Har aldrig været søsyg, trods masser af sejlads! OG 1000 tak for den flotte gevinst, det er meget overdådigt!

Mia Folkmann sagde ...

Lavendel: Det må være rart at være søstærk; måske kan man vænne sig til bølgegangen... ;-)

Selv tak; den er dig vel undt! :-)

Madame sagde ...

Uha, jeg hader at sejle i blæsevejr - stakkels dig, Mia! Jeg har én gang oplevet en selvtur til Norge i storm og gør det aldrig mere.

Ha' en rigtig god ferie/arbejdstid i dit engelske paradis.

Mia Folkmann sagde ...

Madame: Ja, det er ikke festligt. Men jeg trøstede mig med, at det kunne have været værre... ;-)

TAK, jeg skal nok forstå at nyde det. Også selv om der skal arbejdes ind i mellem... :-)

Lene Megan sagde ...

Føj for pokker da for en tur! Godt du er sikkert i havn og nu kan muntre dig i England og fortælle os andre gode historier derfra ;)

Den eneste gang jeg har sejlet til England, var der også gang i bølgerne og ja, vi blev søsyge. Og så er der sgi langt til England!

Hyg dig over there! :)