tirsdag den 19. april 2011

Lidt royal har man da lov til at være...Jeg har bestilt billet til Esbjerg-Harwich og lander i Hollymount lige i rette tid til det royale bryllup. Det var ikke engang tilsigtet, men mon ikke man skal deltage i festlighederne? I hvert fald på TV... :-)

Og de efterfølgende to uger står den på research og fotografering og "find-ning" af sjove ting til butikken. Det lyder ikke spor tosset, vel? 

Imens passer min rare mand alt det herhjemme. Og til ære for ham spiller jeg nu den lille sang, som er blevet ANGLOFILIAs kendingsmelodi... ;-)

11 kommentarer:

Madame sagde ...

Jo, det lyder bare rigtig dejligt, og jeg glæder mig til at se smukke billeder :-)
Klem og en go' forårsdag til dig!

Mia Folkmann sagde ...

Madame: Rigtig dejlig forårsdag til dig også... :-) Knus

Kirsten sagde ...

Rigtig god tur.
Som du ved, er jeg slet ikke misundelig - somom ;-)

Ellen sagde ...

Rigtig god tur! Skøn årstid at komme til Hollymount på, og med færgen fra Esbjerg bliver det jo en nem, lille tur, selv om du er alene om den, og når man er væk i mindst et par uger, gør det ikke så meget, at rejsen tager over 1 døgn hver vej.

Anonym sagde ...

Jeg ved godt at du er anglofil, men postmand Per? Du godeste.... fnis!

Mia Folkmann sagde ...

Kirsten: Nej, selvfølgelig er du ikke det... ;-)

Ellen: Nej, hvis jeg bare kan blive fri for en rask lille storm, så er jeg glad... :-)

Jens: Et eller andet SKAL jeg jo gøre for at overbevise min rare mand om, at det er herligt at være pakkepostpakker... ;-)

Sussi / Sussinghurst sagde ...

suuuuk! Ha' en rigtig skøn tur.

Loppe sagde ...

Kære Mia

Jeg ønsker dig en vidunderlig tur... og ville ønske man kunne tage med... Men i stedet vil jeg glæde mig til både fotos, fortællinger og spændende varer i shoppen... Og selvfølgelig skal du da se bryllup !!!!

Nyd det hele...
Vi ses i maj :o))

Knus

Mia Folkmann sagde ...

Sussi: Tusind tak! Du må komme med "virtuelt"... ;)

Loppe: Tusind tak! Du var ellers velkommen, men jeg skal nok vise billeder m.m. Ja, vi ses senere... :-) Knus

Anonym sagde ...

Jamen, Mia.... så gætter jeg jo på, at din mand er en x-kollega. Jeg har jo selv været i den hellige post-etat i en del år! I pakkerne, selvfølgelig..... *S* Det var forøvrigt et job som jeg var superglad for.

Mia Folkmann sagde ...

Jens: Min rare mand VAR faktisk ansat i postvæsenet en kort periode - da han havde orlov fra sit "rigtige" job. Og nu har han så fået det overordnede og meget betroede pakkeansvar i min netbutik. ;-)