onsdag den 2. maj 2012

Gå tur og bliv væk

En af mine mange yndlingsbeskæftigelser er at gå ture... og blive væk.

Den slags gøres meget nemt selv i et område, hvor man har gået før, for man drejer bare impulsivt ned ad stier og småveje, mens man går i sine egne tanker - og pludselig har man ingen idé om, hvor man er.

I disse dage er det en stor fornøjelse at gå aftentur sådan på må og få, for solsortene synger aftensang i kor, blomsterne dufter vidunderligt, når man går forbi, og alt er bare så kønt at se på.

Og så har jeg en lille navigation med i lommen. Hvis alt glipper, kan jeg altid finde mig selv på kortet og få hjælp til at finde vejen tilbage. Men det er kun en nødløsning...

7 kommentarer:

Rejen sagde ...

Det er dejligt med aftenture, godt en lille navigation, gør det lidt lettere at komme hjem igen, hvis man har været meget på "eventur"..;-D

Brittsol sagde ...

Naturen er så smuk nu så det er dejligt, at gå tur. Jeg mister memt orenteringen i storbyer, når jeg er ude at gå.

Mia Folkmann sagde ...

Rejen: Ja, man føler sig lidt mere tryg, når man ved, at man kan finde hjem igen... ;-)

Brittsol: Jeg har det lidt omvendt, for i storbyer kan jeg huske de butikker, jeg er gået forbi. Men hvis jeg går i naturen, bliver jeg nemt væk. Nu har jeg i det hele taget ikke den store stedsans, må jeg sige... ;-)

Madame sagde ...

a, den er en vidunderlig årstid at fare vild på :-) God idé med navigationen i lommen, så du ikke bliver helt væk!

Mia Folkmann sagde ...

Madame: Jeg nyder også, at det stadig er skønt vejr ved aftenstide, for i dagtimerne sidder jeg med næsen i computeren. Men med pauser og afstik ud i haven... ;-)

Megan sagde ...

Gå væk og bliv væk. Det er jo en slags mindfulness. Og en skøn ide!

Vejret indbyder til gode gåture lige nu, specielt aftenture. Det elsker jeg på denne årstid, gerne til syn af solnedgang. :)

Mia Folkmann sagde ...

Megan: Ja, det er faktisk en god idé. Og det siger jeg ikke bare, fordi jeg ikke har nogen stedsans, ti hi... ;-)