tirsdag den 6. august 2013

Ønskeseddel - del 2

I går tog jeg "hul" på min ønskeseddel, så jeg kan jo lige så godt fortsætte. En anden ting, jeg ønsker mig brændende, er nemlig - en skov. Eller i det mindste en skovhave.

Jeg har så tit lejet huse i England med tilhørende skov, og her har jeg været i mit es. Faktisk har min rare mand ikke set ret meget til mig, for jeg skulle hele tiden ud og kigge. Ud og se hvad naturen bød på af underholdning.

Om morgenen listede jeg tidligt ud for at se på fugle. Fra vinduet havde jeg gratis underholdning dagen lang, og når mørket begyndte at falde på, stillede jeg mig i en lysning og iagttog flagermusenes jagt. Sommetider dykkede de helt lavt ned og snuppede de myg, der samlede sig om mig - det var lige før, de rørte mig.

En skov giver skygge og ro, og hvis jeg skulle vælge mit yndlingsnaturområde var det altså skoven.

Så en skov(have) står også på ønskesedlen/fremtidsplanen... :-)

Foto: Nicholas_T

12 kommentarer:

Madame sagde ...

Du må ha' både en skov og en sø - eller i hvert fald en have der ligger lige op til en skov og en sø :-) Min mormor havde en en have, hvorfra man kunne gå lige ind i skoven, og det er et af mine dejligste barndomsminder ... :)

Rasmine sagde ...

Jeg vil da håbe for dig, at det kun er i forbindelse med stjerneskud, at man ikke må sige højt (skrive?), hvad man ønsker, hvis det skal gå i opfyldelse :-)

Det er for resten et rigtig godt emne. I alt fald har det fået mig til at tænke over, hvad jeg ønsker mig i den størrelsesorden ...

Miri sagde ...

Jeg tror på at vi skal sige højt hvad vi ønsker !
Jeg klipper tit billeder og ord ud af blade og magasiner og laver collager af hvad jeg ønsker mig i mit liv- hænger dem op og synliggører dermed mine ønsker - det tror jeg hjælper :)

Mia Folkmann sagde ...

Madame: Jeg var faktisk lige ved at få sådan et sted engang. Det lå i Mårum ved Helsinge, og der var havelåge til skoven. Desværre faldt brikkerne ikke på plads, men jeg tænker tit på det... :-)

Rasmine: Jeg tror på, at man skal sige tingene højt - eller skrive dem ned. Og så indstille alle antenner på det, man vil have. Det har virket for mig flere gange... ;-)

Miri: Helt enig. Flere af mine meget intense ønsker er gået i opfyldelse på den måde... ;-)

Fruen i Midten sagde ...

Skov og sø kan jo heldigvis kombineres, så i princippet burde dine ønsker jo kunne gå i opfyldelse :-) Vi har boet lige op til skov (men dog ikke til sø). Det var ret hyggeligt, men jeg savner dog ikke de skyggende træer.

Anonym sagde ...

Et godt ønske :-)
Tror jeg arbejde lidt struktureret på min egen ønskeseddel, for det er godt at se det sort på hvidt .

Mia Folkmann sagde ...

Fruen i Midten: Jeg er en skyggemoster, så jeg elsker skovens dybe ro... og træernes skygge. Ja, skov og sø kan fint kombineres, og det kan mit tredje ønske (kommer i morgen) også... ;-)

Annetteestrin: Det er vældig godt med en nedfældet ønskeseddel - så retter man måske alle antennerne ind på det, man gerne vil... :-)

Krearier sagde ...

Jamen Mia - Sådan een (flere) har jeg da også!
Jeg skal godt nok gå ca. 400 m., og vælge om jeg skal gå til højre eller venstre ........
Går/cykler jeg lidt flere metre er der andre og forskellige skove :)

Altså, jeg troede der var masser af natur i Gl. Holte ;-)

Velkommen til Lonni´s Verden sagde ...

En skov er også skøn.
Den har så meget at byde på.
Der kan man rigtig blive inspireret.
Kan godt forstå at det er dit ynglings naturområde.
Har lagtmig til som følger.
God og dejlig dag til dig.
Klem Lonni

Mia Folkmann sagde ...

Krearier: Jomen den er jo kun til låns. Jeg vil ha en sæl! ;-)

Lonni: Det er jeg rigtig glad for... :-) Ja, skoven er så dejlig, og jeg har det så godt, når jeg sidder på en træstub og nyder det (hvis jeg ikke bliver ædt af myg altså... ;-) )

Stegemüller sagde ...

Jeg er rigtig spændt på, hvad dit tredie ønske er :-)

Mia Folkmann sagde ...

Stegemüller: He he, det går meget godt i spænd med de første to... ;-)