fredag den 20. marts 2015

Et underligt lys

Vi sad i udestuen og kiggede ud, da lyset pludselig blev ret specielt. Fårene brægede ihærdigt ude på marken, så måske kunne de ikke lide den formørkelse af solen, så vi oplevede her i formiddag.

Jeg gik en tur i haven for at fotografere lidt, men snart kom solen igen frem og skinnede, som den plejede - og selv om det er forårsjævndøgn i dag, er der ikke meget forår i varmegraderne. Brrrr....

Så hurtigt ind igen i varmen. Ind til varm kaffe og fødselsdagssnak - for min rare mand fylder år i dag. Senere skal vi ned og købe lidt lækkert mad til i aften, men lige nu må der arbejdes. :-)
7 kommentarer:

Miri Vandre blandt ege sagde ...

Tillykke med manden din :) Her er det også råkoldt, oplevede dog solformørkelsen som spændende og lidt uhyggelig- fuglene blev stille og lyset underligt og det blev koldt- langsomt "vågnede " det hele igen.

Mia Folkmann sagde ...

Miri: Mange tak :-) Sådan oplevede jeg det også, spændende og lidt uhyggeligt. :-)

Lene Frandsen sagde ...

Jeg synes jo det har været helt magisk i dag, selvom jeg ikke har set solformørkelsen som sådan. Det råkolde, isnende tomrum og lyset, der ændrede sig. Stilheden, som om naturen holdt vejret og så på et tidspunkt igen begyndte at ånde.

Tillykke med din mand. Må I få en dejlig aften med lækkert at spise og drikke.

Happy days. Knus Lene.

Madame sagde ...

Tillykke med din mand, Mia - sikke dejlige billeder :-) Her har det regnet en stor del af dagen, så vi mærkede ikke noget til solformørkelsen :-)

Mia Folkmann sagde ...

Lene: Lige præcis sådan var det. Du beskriver det bare så godt Tusind tak, Lene. Vi har købt noget dejligt mad med hjem :-)

Madame: Sikke noget; men sådan var det også mange steder her. Tak for din hilsen :-)

Ellen sagde ...

Jeg oplevede den bare som lidt dunkelhed, men ellers ikke meget anderledes end en trist decemberdag ... så den magi gik desværre min næse forbi :-)

Mia Folkmann sagde ...

Ellen: Du oplever så meget andet magi... nordlys f.eks. Det drømmer jeg stadig om - sådan rigtigt (har set lidt nordlys her, men det er ikke helt så imponerende som oppe nordpå) :-)