mandag den 6. april 2015

Total mangel på tålmodighed...

Endelig langt om længe er vi ved at være nået dertil, hvor vi har sparet penge nok sammen til en autocamper. Det var så egentlig meningen, at vi ville købe en brugt, der passede til pengene - men de brugte, vi har set, var godt nok brugte... hvis I forstår...

Så vi kiggede lidt på nye og fandt ud af, at en NY autocamper - i en lidt behersket udgave af slagsen - faktisk ikke var ret meget dyrere.

Hmmm. Valget står så nu mellem en brugt, som vi kan få snart - eller en ny, som vi må vente nogle måneder på.

Et ganske svært valg, når man ikke hører til de mest tålmodige.....!

8 kommentarer:

Ellen sagde ...

Flere MÅneder? Det var da godt nok også længe at vente på en ny camper - men jeg kan sagtens forstå, at I helst vil have en ny, når midlerne er til det ... forstår bare ikke så lang en ventetid.

Mia Folkmann sagde ...

Ellen: Det gør jeg så heller ikke, men da vi købte vores første, der også var ny, ventede vi også 4-5 måneder. Måske skyldes det, at vi vil have en bil med automatgear?

Kisser sagde ...

Åh Mia, hvor det dog glæder mig, at I nu endelig kan få den længe ønskede autocamper :-)

Mia Folkmann sagde ...

Kisser: Ja, den har da godt nok været længe undervejs, synes jeg ... :-)

Kim Jørsing sagde ...

Good things come to those who wait 😄

Mia Folkmann sagde ...

Kim: Jamen du har så evigt ret. Vi venter lidt endnu... ;-)

Fruen i Midten sagde ...

Det bliver da bare SÅ skønt, når I en gang får jeres camper :-) Er det mon, fordi den først sættes i kø til produktion i det øjeblik, hvor I har afgivet ordre, at det tager så lang tid? Producenterne er nok ikke meget for at løbe risikoen for at brænde inde med usolgte vogne.

Mia Folkmann sagde ...

Fruen i Midten: Jeg glæder mig vildt! Ja, jeg tror, at det er sådan - og der er selvfølgelig særligt mange, der bestiller nu her til foråret. Da vi snakkede med forhandleren i marts, kunne vi få den i april - men vi skulle lige tænke os om. Og nu, hvor vi så er i april, kommer vi helt hen til september...