fredag den 3. juli 2015

Endnu en dag med forhindringer...I dag havde vi en aftale om at mødes på kontor nummer 1 allerede klokken ni, så vi kunne nå over på kontor nummer 2, INDEN de fandt på at varmelukke det...

Da jeg var ved at gå i opløsning af varmen, tilbød min rare mand at tage tørnen - så kunne jeg blive på hotellet og - om nødvendigt - checke ud klokken 12.

Det blev nødvendigt! For selvfølgelig var der ingen til stede som aftalt, og stærkt forsinket kom John frem til kontor nummer 2, hvor der ventede 40-50 mennesker før ham. Først ved 14-tiden ringede han og fortalte, at NU havde han fået pladerne!

Næste problem blev at komme ud af Bruxelles en fredag eftermiddag på Store Ferierejsedag - men det lykkedes dog. Opkogte og sultne (hotellet havde nemlig glemt at komme med den bestilte morgenmad...) nåede vi frem til campingforhandleren.

Gensynsglæden var stor! Autocamperen var så fin, og vi valgte at se gennem fingre med den kendsgerning, at alle pladser i tunnellen til England var udsolgt til efter weekenden!

Ingen kommentarer: