søndag den 5. juli 2015

Uplanlagt ferie

Planer er til for at blive ændret! Forsinkelserne i Bruxelles betød, at vi må vente med at tage til England til næste uge - og i stedet fandt vi en lille campingplads nær Ghent.

Vi havde en del ting med i bilen, men langt fra alt det, som man bruger på en campingtur. Så vi improviserede - og lånte os frem til en kaffemaskine og nogle havestole, så vi kunne sidde udenfor.

Og hele weekenden er gået med at indrette, finde på pladsbesparende systemer og genopfriske alle de sjove små sider ved en autocamper. Blandt andet at badeværelset er på størrelse med et kosteskab...

Til gengæld vil jeg sige, at denne autocamper er en god bid bedre end den første, vi havde. Her er masser af skabsplads og mange gode detaljer, som vi helt sikkert kommer til at sætte pris på.

Da temperaturen var blevet mere nådig hen ad 19-tiden, tog vi til Lokeren for at spise... og så disse spøjse figurer, der var opstillet på byens torv.

2 kommentarer:

Ellen sagde ...

Åhhh - jeg har lige læst om jeres trængsler med at få afhentet camperen.
Det kontoriusseri minder mig kraftigt om et af Asterix-hæfterne, som jeg jo lige blev mindet om på vores første del af ferien ...
Godt, at det hele lykkedes, og at I nåede til Englang til sidst. MED ny camper! Tillykke med den - må den bringe jeg maaaaange lykkelige rejsetimer.

Mia Folkmann sagde ...

Ellen: Tusind tak, søde Ellen. Nu står den her i indkørslen med belgiske plader på (som holder resten af juli) - og vi har "bestået" første fase, der hedder "få nye lygter og lys på med engelsk retning" og anden fase, der er "import godkendelse". Så mangler vi "bare" tredje og fjerde fase, hvor bilen skal have pladerne og bagefter synes. Puha, en værre omgang - men hvor jeg dog glæder mig til at komme ud på eventyr... :-)