fredag den 21. august 2015

Smarte dimser

Vi har købt nogle små internet dimser til vores kommende liv på farten. I Danmark har vi fået en fin mobil bredbånds "dims" med hele 300 GB pr. måned, men i England er den slags livskraftige internet ikke opfundet endnu.

Vi har været i samtlige butikker i Worcester (og der er en del, skal jeg hilse og sige) - og måtte lade os nøje med en brøkdel af den danske datamængde. Til gengæld kan de små enheder købes som "Pay As You Go" og altså uden binding af nogen art, hvilket tiltaler mig umådeligt.

Når datamængden er brugt, kan vi "toppe up" og købe mere, og selv om det er en relativ dyr måde at gøre det på, skal det ses i sammenhæng med et fast månedligt (højt) beløb, som vi ikke kan udnytte, fordi vi ikke altid er i England.

Og så har vi købt to forskellige i håb om, at den ene kan få forbindelse, når den anden ikke kan. Vi er uhyggeligt klar over, at det nok vil være svært at gå på nettet, når vi autocamperer i yderområderne, men nogle netværksudbydere er selvfølgelig bedre end andre.

Tiden vil vise, hvor meget bedre... ;-)

2 kommentarer:

Ellen sagde ...

3 er, efter vores erfaring, rigtig gode. I Sverige yder de det tredobbelte i forhold til Net1, som derfor nu er opsagt. I England er de mange gange bedre end BT, der hvor vi opholder os mest, og jeg har brugt det i Tyskland, Holland og Frankrig, hvor det kun var dårligt langt ude på landet i Bretagne. Det er så skønt, at det koster det samme i det meste af Europa, og med mindre man streamer film og tv i én uendelighed, er 100 GB rigeligt til selv et stort internetforbrug.

Mia Folkmann sagde ...

Ellen: Jeg er spændt på at prøve 3, som jeg engang har haft før i mobil-udgaven, men dengang var det en dongle. Den lille mobilenhed her kan man være flere om, hvilket jo er mere praktisk for os. EE skulle efter sigende være dem, der har størst udbredelse i UK, og jeg så godt, at man med dem også kunne gå på i Europa efter de takster, der er i det pågældende land. Det vil nok primært være i Belgien, for vi har planer om at tilbringe en hel del tid her også :-)