torsdag den 29. oktober 2015

Tre små hjem

Somme tider må man tage beslutninger, der gør lidt ondt. Én af dem er at sælge Hollymount - vores livs engelske kærlighed på husfronten.

Men selv om det er hårdt... så er det alligevel OK. For vi købte huset i et ganske anderledes økonomisk klima, hvor vi - ligesom så mange andre - tjente masser af penge og alt gik strygende. Ingen kunne dengang forestille sig, hvordan det hele udviklede sig.

Der er dog kommet meget godt ud af det også. For vi har lært en masse af det - blandt andet at økonomisk frihed er ubetalelig, at kæmpestore huse kræver rigtig meget, og at man derfor aldrig holder rigtig ferie - og så har det bragt os videre til et sted, hvor vi ellers næppe var kommet.

Nu hedder vores plan - som vi glæder os SÅ meget til - Tre Små Hjem.

Et lille hus i England - langt ude på landet, et lille hus i Danmark - med plads til erhverv, og ... en autocamper til alt det midt i mellem. Den sidste står allerede klar og venter på os.

For allerførst tager vi et "pauseår". Et år på hjul - uden de store udgifter, men med masser af oplevelser og ro på.

Det bliver sjovt. Det bliver anderledes, og der bliver en masse at fortælle om.

15 kommentarer:

Ellen sagde ...

En god ide og en rigtig god beslutning, som jeg sagtens kan forstå - faktisk har jeg tænkt på, hvordan I ville have det i længden med ikke at have en 'rigtig' base i Danmark.
Hollymount er et aldeles vidunderligt hus, men det er et hus, man kan bruge alle sine penge og al sin tid på. Det gør ondt at skille sig af med det - det er ikke sport svært at forstå - men jeg tror I har truffet den helt rigtige beslutning. Held og lykke med det hele.

Mia Folkmann sagde ...

Ellen: Tusind tak for dine søde bemærkninger; du har jo set huset og ved, hvordan det er. Men det er nemlig præcis som du siger - vi har brugt alle vores penge og al vores tid på Hollymount - og nu trænger vi ærlig talt til et pusterum. :-)

Lene sagde ...

Held og lykke med jeres nye liv, jeg er sikker på, at I finder den rette kombination.

Miri Vandre blandt ege sagde ...

Jeg synes det lyder som en rigtig god beslutning og det er vildt spændende :)

Mia Folkmann sagde ...

Lene: Tusind tak; det tror jeg også på. :-)

Miri: Tak, Miri. Jeg glæder mig så meget til nye oplevelser :-)

henriette hald sagde ...

Den beslutning forstår jeg søreme godt, men hvad så med dit bed and breakfast? Er det også slut med den del af dit liv?
Kh Henriette :-)

Eva Gravesen sagde ...

Kære Mia
Jeg kan kun glæde mig over at I vender det hele til nye fantastiske oplevelser.
God tur i autocamperen.

Kh
Eva

Mia Folkmann sagde ...

Henriette: Nej, den del er IKKE slut. Men det bliver med "pop up" bed and breakfast i lejede huse - rundt omkring. Det skal nok blive sjovt... også... :)

Eva: Der er ikke andet for - og jeg tror virkelig, at det bliver sjovt. Tak, Eva :-)

Fruen i Midten sagde ...

Sejt, at I træffer den beslutning, inden det bliver alt for surt! Bliver spændende at følge jer. Held og lykke med de tre små hjem :-)

Mia Folkmann sagde ...

Fruen i Midten: Tak :-) Vi glæder os til at finde en masse sjove steder :-)

Frk. Anemone sagde ...

Det lyder som en god beslutning og næste plan er klar, så det skal nok gå. Jeg glæder mig til at følge med fremover også og gad så vide hvor det lille bitte hus i England skal være...
Held og lykke med det hele.

Ulla

Mia Folkmann sagde ...

Frk. Anemone: Jeg tror det, og jeg glæder mig til at rejse rundt (og til at fortælle om det).

Ja gad vide hvor. Jeg er ret vild med Yorkshire og Wales, men måske finder vi nye yndlingssteder, når vi nu kommer til at "ture rundt"... ;-)

Deborah sagde ...

Øv, øv! Men du har jo lige startet B&B og rejserne etc.??,Så du sælger Hollymount?

Jeg græde, for jeg ville så gerne have nået at besøge dig der, og det smukke sted. Når der er sagt, kan jeg også godt få øje på de ting, du påpeger. Men det må smerte jer også ��

Ihvertfald ønsker jeg jer alt det bedste med nye oplevelser.

Unknown sagde ...

Aj, vi nåede aldrig at komme og besøge inden det var forbi. Øv! Men ønsker jer alt godt og er sikker på I får et spændende år som "campister". Søren

Mia Folkmann sagde ...

Deborah: Åh ja, det har været en svær beslutning. De sidste to år har vi vaklet og ombestemt os tusind gange. Men NU, hvor vi har truffet valget, er vi glade og lettede. For der er ikke meget sjov ved at have et vidunderligt hus, hvis man aldrig har ro og tid til at nyde det.

Mine rejser fortsætter skam... det bliver bare med udgangspunkt i sjove, underlige, mærkelige huse, som jeg finder og lejer mig frem til. Det skal nok blive godt - og jeg glæder mig :-)

Søren: Tak, Søren. Jeg glæder mig til en masse nye oplevelser - for lige pludselig bliver det jo næsten ferie hver dag... :-)