mandag den 2. november 2015

Hundevenner trænger til gode hjem

Da vi kørte til England sidst, kom vi til at ligge lige bagved en hundeambulance, der var fyldt med hunde fra Spanien. Det var hjælpeorganisationen "Spanish Stray Dogs", der var på vej til Storbritannien med hunde, der havde fået nye adoptivforældre.

Og selv om hundene jamrede sig, så kommer de nu til et hjem, hvor de er ønskede. Hvor de bliver mødt med omsorg og mad hver dag. En meget anderledes tilværelse end den, de har været vant til.

Jeg begyndte at læse om de hunde fra organisationen - og det var ikke nogen rar læsning. Hvordan visse mennesker kan opføre sig så grusomt, fatter jeg ikke.

Men det er glædeligt, at organisationer som SSD er til - og der er flere af slagsen, ved jeg. Og selv om jeg nok mest er "kattemenneske", så vil jeg ikke afvise, at der på et tidspunkt kommer en lille ven med i autocamperen. En lille ven, der trænger til kærlighed...

2 kommentarer:

Fruen i Midten sagde ...

Ingen tvivl om, at de mange herreløse hunde i Sydeuropa lever under kummerlige forhold. Alligevel kan jeg godt blive sådan lidt DF'sk hvad angår den form for import. For når man nu ved, at der sidder mange udmærkede hunde (og katte) i de danske (og givetvis også i engelske) dyreinternater, hvorfor så ikke kaste sin kærlighed på sådan en?

Mia Folkmann sagde ...

Måske fordi forholdene for de sydeuropæiske hunde er endnu værre end de nordlige? Efter det jeg læste skulle man næsten tro det...