torsdag den 31. december 2015

Et nyt år uden fyrværkeri

Da jeg var barn, havde flere medlemmer af min familie stadig stærke minder om krigens rædsler - og af den grund var fyrværkeri bandlyst nytårsaften. Når det gik højt, trak vi en knallert eller to eller holdt en tændt stjernekaster over badekarret.

De samme familiemedlemmer lærte mig at elske naturen og de skønne oplevelser, der følger med den. Fantastiske stjernehimler, smukke solnedgange og synet af dyr i det fri... alt det, der hele mit liv har fyldt mig med intens glæde.

For min skyld kunne man hellere end gerne skrotte fyrværkeriskidtet helt og bruge penge og krudt på noget mere fornuftigt. Der er nok at tage fat på!

Så derfor vil jeg ønske jer alle en fredelig, glædelig nytårsaften og alt godt i det nye år.

HAPPY NEW YEAR!  :-)

Foto: Dennis Water

5 kommentarer:

Lene sagde ...

Også et godt nytår til dig :-)

Ellen sagde ...

Du må også have et godt og fredfyldt nytår.
I må tage ud i de svenske skove engang på en nytårsaften. Da vi holdt nytår på ødegården, hverken så eller hørte vi nogen som helst tegn på, at det var nytårsaften, så det gør vi ikke igen. Hver sin smag, men der ville du i hvert fald kunne få dit ønske opfyldt :-)

Mia Folkmann sagde ...

Lene: Mange tak, Lene :-)

Ellen: Åh, hvor skønt! Men lige nu befinder jeg mig faktisk et sted, der ligner. Jeg kan i hvert fald kun høre fyrværkeri på passende afstand... ;-)

Marianne sagde ...

Jeg er helt enig - jeg ville også ønske at der blev skruet ned for fyrværkeriet og krudtet Nytårsaften.
Godt Nytår til dig og din familie og til Lene og Ellen! :)

Mia Folkmann sagde ...

Marianne: Vi kan blot håbe, Marianne. Godt nytår til dig også :-)