onsdag den 2. december 2015

Whereever I Lay My Hat...

Jeg har boet mange forskellige steder i mit liv - og jeg kommer så tit til at tænke på Paul Youngs sang "Whereever I Lay My Hat", når jeg kommer til et nyt sted.

For sådan er det lige præcis med mig. Jeg lægger - om ikke min hat - så dog mine private ejendele fra mig og vips... så bor jeg lige dér.

I den seneste tid har jeg følt mig lige godt hjemme i et lille hus i Frankrig, som vi lejede i forbindelse med Disney-besøget - og en taglejlighed i Gråsten med udsigt over byen og søen.

Om ikke så længe lejer vi et sommerhus til juleferien og jeg ved, at vi også dér vil føle os hjemme i løbet af få timer.

Jeg behøver bare at lægge "hatten" fra mig... :-)

Foto: Wicker Paradise

9 kommentarer:

Ellen sagde ...

Det må være dejligt at have det sådan. Jeg elsker at komme ud, at rejse og opleve, men det er vigtigt for mig at have en base.

Mia Folkmann sagde ...

Ellen: Det ER virkelig dejligt at have det sådan. Jeg er meget taknemmelig over at kunne føle mig hjemme de mærkeligste steder - men selvfølgelig vil jeg også gerne have en base. Det skal nok komme... :-)

Marianne sagde ...

Det er vel nok godt, at du kan tilpasse dig så nemt, rundt omkring :)
Tusind Tak for Anglofilias Julebog - den er så magisk og fin!

Miri Vandre blandt ege sagde ...

Skøn hat :)
Måske du er en af de mennesker der bærer deres hjem i hjertet :)

Mia Folkmann sagde ...

Marianne: Selv tak; jeg er glad for, at du synes om den :-)

Miri: Det var da en sød tanke, Miri :-)

Fruen i Midten sagde ...

Dejligt for dig at have det sådan, når du nu er sådan lidt en nomade :-) Eller måske er du netop det, lidt en nomade altså, fordi du føler dig hjemme alle steder? Jeg kan også føle mig så godt som hjemme rigtigt mange steder. Omvendt er der også steder, hvor jeg bare ikke føler mig hjemme på trods af talrige forsøg. Sådan havde jeg det med et sommerhus, vi havde for mange år siden. Det var en lettelse, da det blev solgt.

Mia Folkmann sagde ...

Fruen i Midten: Ja, det er egentlig ret praktisk... ;-) Men selvfølgelig er der undtagelser - jeg havde faktisk også engang et sommerhus, som jeg aldrig følte mig HELT hjemme i. Det var helt nyt - måske var det derfor?! :-)

Sussi.Sussinghurst sagde ...

Hvor er det en hyggelig julekalender du har lavet :-)

Mia Folkmann sagde ...

Sussi: Tusind tak, Sussi - jeg hygger mig med den, kan du tro... :-)