mandag den 21. november 2016

Julemarked på Ledreborg

For mig begynder julen så småt med ét (eller flere) af de julemarkeder, der afholdes rundt omkring. I går tog jeg sammen med en veninde til Ledreborg, der jo har de perfekte omgivelser til et sådant.

Der var så fint på gårdspladsen, hvor der var julemusik og et meget flot juletræ - og inde i staldene var der mulighed for at kigge og købe og - meget vigtigt - spise æbleskiver og drikke kaffe.

Så vi fik snakket og kigget og også købt lidt. Blandt andet nogle supersøde Christel kravlenisser, som jeg har været på udkig efter længe. De skal klippes ud og hænges op i vores næste hus, hvor julen skal tilbringes... :-)
8 kommentarer:

Stegemüller sagde ...

Tænk at det snart er jul igen. Jeg synes, tiden løber.

Det er et utrolig flot juletræ, du viser - og nogle søde nisser.

Mia Folkmann sagde ...

Stegemüller: Uf ja, det gør den altså... Juletræet var så fint; tæt og grønt og kønt - og nisserne kan jeg huske fra "gamle dage". Dem, jeg har, er bare så slidte, at de dårligt kan holde sammen...

Sussi.Sussinghurst sagde ...

jeg elsker Christels tegninger, er det et optryk af de originale kravlenisser?

Mia Folkmann sagde ...

Sussi: Jeg tror det. De ligner præcis dem, jeg engang havde (og som nu er slidt helt væk) :-)

Ellen sagde ...

Christel lavede nogle rigtig skønne tegninger, men det er ikke desto mindre Brammings kravlenisser, der er mine favoritter :-)
Jeg tror jeg vil finde et julemarked snarest ... der må være et i næste weekend et eller andet sted ...

Mia Folkmann sagde ...

Ellen: Jeg havde begge to - og elskede dem begge på hver sin måde. Hvis jeg finder Brammings, skal jeg også have dem - men det er ikke lykkedes endnu. Pøj pøj med at finde et julemarked; jeg er sikker på, at der er ét næste weekend :-) (Jeg ved i øvrigt, at Ledreborg HAR åbent næste weekend, men der er nok andre tættere på dig... )

Miri sagde ...

Flot juletræ !
HAr været på langfart i dag og gennem flere byer, hvor de var ved at rejse juletræer på byerne torve :) Synes det er så fin en tradition :)

Mia Folkmann sagde ...

Miri: Jeg synes også, at det er en fin tradition, og jeg er nok ikke den eneste, der holder af at besøge julepyntede byer. Det behøver ikke at gå over gevind; lidt har også ret... :-)