lørdag den 5. november 2016

Uhyggeligt hyggeligt

En  god veninde lokkede mig med i Tivoli, der har Halloween-dage i øjeblikket. Og bortset fra at det var så hyggeligt med gensynet - både med veninden og med Tivoli, som jeg ikke har besøgt i mange år - så var det også sjovt at se, hvad man har fundet på derinde i den gamle have.

De uhyggelige påfund blev dog taget i strakt vinge af de fastboende påfugle og vandfugle, der var ganske ligeglade med den slags. Og jeg selv var allermest begejstret for det tag, som det ene af de små butikshuse havde - et tag, der var tæt bevokset med Halloween-farvede tallerkensmækkere... :-)


5 kommentarer:

Ellen sagde ...

Du nåede det så ... det må have været flot. Jeg ville have haft set Tivoli med de 20.000 græskar (og alt det andet), men det blev ikke til noget denne gang. Man kan i hvert fald ikke påstå, at de ikke gør rigtig meget ud af det!

Mia Folkmann sagde ...

Ellen: Ja, jeg nåede det lige. Og det var flot! Men jeg opdagede først den superlækre flæskestegs-sandwichbod, da jeg skulle til at gå - og den er der kun her ved Halloween OG jul, så..... måske man skulle derind i julen også... ;-)

Anonym sagde ...

Ja, der er skønt i Tivoli, både til Halloween og til Jul - nå ja, og så i forårs-sommersæsonen selvfølgelig :)
Og du kan godt glæde dig til flæskestegs sandwichen, hvis du kommer derind til jul; jeg prøvede den sidste år og den er virkelig et hit!

Marianne sagde ...

Anonym=Marianne :)

Mia Folkmann sagde ...

Marianne: Jeg stod og ventede, mens min veninde købte en flæskestegs sandwich med hjem (jeg havde selv lovet at komme hjem og spise) - og den duftede HIMMELSK! Sådan noget husker man!! :-)