lørdag den 25. marts 2017

Fynske dage

I disse dage holder jeg arbejdsweekend på Fyn sammen med min nordjyske veninde Lillian fra Rejsen for Dig. Det er noget, vi prøver at holde hvert år, for som selvstændige gælder det om at få inspiration til nye tiltag og udveksle ideer.

Men der bliver også tid til at se på søde byer og nostalgiske samlinger - så i går og i dag har vi blandt andet kigget nærmere på Jernbanemuseet og "Tidens Samling" i Odense og været en smut i Bogense, som nok er min favorit blandt fynske byer.


5 kommentarer:

folehave's univers sagde ...

Jo da, Bogense er en fin gammel by, jeg var der i går. Det var blot daglig indkøb, jeg bor ca. 15km der fra. Der er lige et lidt større udbud, end i min nærmeste by Søndersø ( 7km fra min adress.), som absolut er et hul i jorden.
Dejligt med samvær og inspiration.

Mia Folkmann sagde ...

folehave's univers: Så kunne vi næsten have mødtes... ;-) Hvis du har handlet i Meny, så husker jeg den også som et fint sted... vi handlede ikke i den i går, men jeg har tit været i Bogense med autocamperen. Søndersø kender jeg ikke (og det behøver jeg måske så heller ikke... ti hi...)

Ja, der kommer altid noget nyt (og godt forhåbentligt) ud af vores årlige weekend-møder... :-)

Nana sagde ...

Det lyder som sådan en god idé at holde arbejdsweekend! Jeg tænker af og til at jeg godt kunne tænke mig noget tilsvarende i forhold til det at blogge. At have en eller flere bloggere man mødtes med et par gange om året - for at udveksle erfaringer og ideer og måske ligefrem aftale at lave nogle fælles blogindlæg.
Jeg håber I begge får en masse ud af weekenden :-)

Ellen sagde ...

Den slags arbejdsweekender kan jeg godt gå ind for - det lyder hyggeligt!

Mia Folkmann sagde ...

Nana: Det er en god idé at mødes en gang i mellem for at udveksle erfaringer - både hvad angår blogs og arbejde. Det er også lidt dét, vi gør... kommer med ideer og input til hinanden, så vi lige får set tingene fra en anden vinkel end ellers... :-)

Ellen: Ja, ikke. Det er så godt med en pause i hverdagen, og det går fint at kombinere arbejde og fornøjelser. Vi får som regel også nogle nye kontakter med hjem, fordi vi møder så mange mennesker... :-)