mandag den 28. august 2017

Arbejde og hygge - og lidt uhygge...

Det er altid godt, når man kan kombinere arbejde og hygge. Således i sidste uge, hvor jeg skulle på kursus i Kolding og samtidig benyttede lejligheden til et arbejdsmøde og lidt "sight seeing" med en god veninde.Turen gik til Aarø, som jeg slet ikke kendte og bagefter til Christiansfeld. Vi traskede øen rundt, spiste god frokost og fortsatte til den hyggelige "honningkageby", som jeg kendte fra tidligere. Her havde vi booket en B&B, så vi kunne "sparre" lidt om vores respektive firmaer - og inden vi skiltes næste dag så vi nærmere på Christiansfeld.
Da jeg kom tilbage sent om aftenen efter eftermiddagens kursus, ville jeg skrive et lille indlæg og lægge billeder op. Men ak; der VAR ingen billeder. Fotokortet var ødelagt!

Efter grundig efterforskning fandt jeg blandt meget andet ud af følgende, som er ret så vigtigt at vide for en fotograf:

1. Fotokortet må aldrig tages ud af et tændt fotografiapparat.
2. Fotokortet skal altid opbevares i en lille plastikæske eller lign.
3. Fotokortet må aldrig overbelastes og overfyldes.

Det var det sidste, der var årsagen til mit ødelagte kort! Jeg - eller rettere mit kort - var helt oppe i det røde felt, og det er IKKE nogen god idé.

Men jeg gav ikke op (det gør jeg aldrig!). Jeg søgte og læste på nettet og fandt rent faktisk noget software, der kunne genskabe fotos. Og det virkede, som I ser - og hvis I selv skulle få brug for det udmærkede software en dag, så kan det fås lige HER...


4 kommentarer:

Ellen sagde ...

Uhhh - tænk at miste billeder - det er en gru at tænke på.
Godt du fandt en løsning.
Var Christiansfeld værd at se? Vi er kun lige kørt (langsomt) igennem ...

Mia Folkmann sagde ...

Ellen: Ja, det var godt nok uhyggeligt. Jeg vidste ikke, at et kort ikke måtte fyldes helt op...

Christiansfeld er en fin, lille by med en speciel historie. Smukke huse, honningkager, brødremenigheden og så de fine kakkelovne, som min gamle chef altid anbefalede mig. :-)

folehave's univers sagde ...

Meget interessant vide omkring fotokort. Jeg blev også klogere, efter dette indlæg. Tak for oplysningen.

Mia Folkmann sagde ...

folehave's univers: Altid godt at blive lidt klogere... Men hvorfor skal det altid (i mit tilfælde) være på den mest nervepirrende måde... ;-)