tirsdag den 7. november 2017

Skønne rejsedage og smukke smykker

Det er efterhånden toenhalv uge siden, vi kom hjem fra England. Vi havde en ganske fantastisk tur, hvor vi kom helt op til Yorkshire. Fra York kørte vi lidt nordpå og derefter østpå til kysten, som vi fulgte hele vejen op. Derefter ind over hedeområderne til området mellem de to nationalparker, og til sidst udforskede vi Yorkshire Dales.

Jeg må indrømme, at jeg trives uhyggeligt godt med at være på farten. Jeg elsker at vågne til en dag, der bare byder på oplevelser, og selv om vi arbejder undervejs og egentlig slet ikke holder ferie - så er det en ren fornøjelse.

Og så fylder sådan en tur så godt op på kreativitets-måleren. Jeg kommer hjem med masser af ideer til nye projekter og påfund, og sådan skal det helst være...

Et af de nye påfund er en ny kategori i min netbutik; vintage smykker. For skønt jeg sjældent går med smykker, så kan jeg sagtens betages af glitter og pynt, der slet ikke behøver at være ægte.

Så sådan blev det - og sådan er det. For kategorien er blevet en realitet på www.anglofilia.dk - og der kommer jævnligt nye ting til, for jeg har slet ikke nået at se alle kasserne igennem... :-)

6 kommentarer:

Rasmine sagde ...

Jeg forstår dig/jer så godt - ville elske at have mulighed for at leve på den måde.

Nej, smykker behøver absolut ikke at være ægte - de skal bare være smukke. Vi er vel flere, der kender typen - selv om den vel nok er ved at være forsvundet - som ikke kunne DRØMME om at gå med uægte smykker - Resultat: Små og kedelige smykker - og hvad skal må så i det hele taget have dem for ...

Mia Folkmann sagde ...

Rasmine: Jeg nyder det virkelig og er dybt taknemmelig over, at det kan lade sig gøre. Og smykker... jeg havde engang i mine "velmagtsdage" (før kriser og den slags) en lillebitte ægte diamant i kæde. Den kostede en mindre formue, og jeg var bestemt ikke mere lykkelig af den grund. Nu morer jeg mig med de uægte smykker, der ofte er ret smukke. Især de gamle fra før 1950, hvor man virkelig gik op i den slags... :-)

Ellen sagde ...

Det er altså ret så både fedt og blæret at kunne holde ferie uden at holde ferie - det lyder næsten for godt til at være sandt, men for en gangs skyld er det det åbenbart ikke :-)
Det med smykkerne er jeg helt enig i ... jeg kender et par stykker, som går vildt meget op i, at de skal være dyre og ægte; med det resultat, at de går og er nervøse for at miste dem, enten ved indbrud eller på anden vis. Behøver jeg at fortælle, at jeg meget hellere vil bruge de penge på at rejse?

Mia Folkmann sagde ...

Ellen: Det ER ret fedt - vi er bare så superheldige, at vi kan arbejde undervejs. Det er så også derfor vores veje af og til skilles, for hvis min rare mand har travlt med sine opgaver, må jeg selv tage rundt og hente varer eller fotografere til bogprojekter. Men jeg nyder det alligevel (det gør vi begge to), for der er tid til hygge også. Og så er arbejdet jo vores hobby i høj grad... :-)

Selvfølgelig vil vi to hellere bruge pengene på rejser og andre gode ting ;-)

Fruen i Midten sagde ...

Vintage bling bling er da også bare for sejt :-) Og nej, jeg går også kun sjældent med smykker, men kan sagtens fascineres alligevel.

Mia Folkmann sagde ...

Fruen i Midten: Ja, det synes jeg også. Sjovt og sejt... :-) Jeg har det helt på samme måde - selv om jeg godt kan finde på at tage lidt glitter på ved en festlig lejlighed :-)