fredag den 9. november 2018

En let opstrammer

Som den opmærksomme vil se, har jeg "strammet" lidt op på min blogside. Billederne er blevet lidt større, og siden er blevet lidt bredere - ja, sådan håber jeg i hvert fald, at det også virker på andre computere end min... ;-)

Det med de større billeder skyldes især mine forhåbninger til fremtiden - for jeg regner selvfølgelig med at få en masse at vise og fortælle om. Der er mange ideer i planlægningskalenderen, og de fleste drejer sig om oplevelser og rejser... :-)

4 kommentarer:

Marianne sagde ...

Ja, og det ser virkeligt godt ud :), med din nye blog stil.
For resten vil jeg lige sige TAK for dine 2 skønne bøger, 'Vores Engelske Hus' og 'Autocamperliv', som jeg købte og fik tilsendt fra dig for nogle uger siden.
Jeg er ved at læse i 'Vores Engelske hus' og det er en herlig bog, du der har skrevet - igen! :)
Også tak for de 2 thebreve - jeg vil glæde mig til at lave the af dem snart.
Jeg har, i øvrigt, lagt en kommentar, for flere uger siden, til dit blog indlæg fra d. 31. august, hvor du skrev om din nye bog 'Autocamperliv' - blot til orientering :)
Hav en Dejlig weekend!

Madame sagde ...

Det er virkelig flot med den større bredde på blog og billeder! Glæder mig til at læse om dine rejser og oplevelser :-)

Mia Folkmann sagde ...

Marianne: Tusind tak; jeg er rigtig glad for min nye "gamle" blog :-) Ih, hvor er det dejligt, at du glæder dig over mine bøger; det er skønt at høre...

Jeg har fået sat en "sladrehank" på min blog nu, så jeg får besked om kommentarer fremover. Den, jeg havde før, var forsvundet, så det var derfor, jeg ikke så din søde kommentar dengang...

Mia Folkmann sagde ...

Madame: Det har længe irriteret mig, at mine billeder var så små - og jeg skævede til din side, som jeg synes var så fin. Men nu har jeg fundet ud af at skifte tema og fjerne billedrammer, så jeg kunne "peppe" siden lidt op, og det er jeg glad for. Jeg kan egentlig godt lide "Blogger", for det virker jo udmærket.