søndag den 1. august 2021

Autocamperliv


Autocamperliv er ikke blot titlen på én af mine bøger - nu er det igen blevet en del af tilværelsen efter en kortere flirt med en sød og hyggelig campingvogn.

Vi måtte erkende, at campingvogne ikke rigtig er os, men det skulle da prøves af. Autocampere har vi haft nogle stykker af, og nu holder den tredje i rækken i indkørslen.

Den er ikke så lang, men føles alligevel stor indvendigt, og sådan én har vi været på udkig efter længe. Der er fint plads til to og en hundeven; der er et forbavsende rummeligt køkken og rigelig med opbevaringsplads og endda et glimrende badeværelse med brus.

Så den er klar, og vi er klar... nu mangler vi bare, at England er klar. Indtil videre bliver vi herhjemme - og det har vi det faktisk ganske fint med... ;-) 

8 kommentarer:

Ellen sagde ...

Tillykke med den tredje af slagsen. Det er også min drøm at få en autocamper, men John deler den desværre ikke.
Måske når vi at leje en til, inden det bliver for sent.
England er helt klar til os, men Europa er desværre ikke klar til England :-(
Lad os i fællesskab krydse alt, hvad der kan krydses for, at vi snart kan komme derover - og ikke mindst hjem igen ... :-)

Mia Folkmann sagde ...

Ellen: Tusind tak; det er i høj grad muligt at leje en autocamper - både i UK og herhjemme. Min John elsker at køre i den; denne her har automatgear ligesom den første, vi havde, og det er bare herligt!

Ja, lad os krydse det hele... jeg VIL derover til næste år. Vores fælles viljer må da gøre udslaget, ikke?! ;-)

Madame sagde ...

Tillykke med jeres nye autocamper, Mia. Den ser dejlig ud og er ikke så kæmpestor, som man nogle gange ser.
Det må være med skønt at tage af sted med 'hus', som I gør :-)

Lene sagde ...

Tillykke med det nye rullende hus. Vi har lige været i Norge og der var autocampere overalt i alle afskygninger. Det er virkelig blevet populært som rejseform.

Mia Folkmann sagde ...

Madame: Tusind tak. Nej, heldigvis er den lille og smart - den kan lige være på en almindelig parkeringsplads, hvilket gør det hele lidt nemmere.

Jeg elsker at tage afsted med huset på ryggen - og meget gerne i snegletempo, så man får det hele med... ;-)

Mia Folkmann sagde ...

Lene: Tusind tak, Lene. Ja, det samme gælder i Tyskland, hvor det også vrimler med autocampere. Og i denne tid er det helt klart en fordel, at man kan tage ud og alligevel være lidt "på afstand". Det er der vist en del, der har fundet ud af ;-)

mormor sagde ...

Stort tillykke med Autocamperen. Jeg ved, at I er lykkelige, når I kan være frie fugle, så nu beder vi til, at dette mareridt snart må være ovre. Bedste knus fra Marianne

Mia Folkmann sagde ...

Mormor: Tusind tak, kære Marianne. Ja, livet som frie fugle er i høj grad os - og nu har vi et hus, hvor vi kan ha' det godt, når vi er hjemme. Lidt lige som svalerne, der ved, at deres rede fra i år er der til dem næste år... ;-)