lørdag den 18. december 2021

Den engelske julekalender - 18. december 2021


Vi har rejst med en hund i mange år, og det er ingen sag i Storbritannien - de fleste steder er vores lille ven lige så velkommen som vi. Måske ikke altid i høj grad som i Lanercost Tea Room nær Hadrians Wall, hvor vi var for et par år siden, for her var der ligefrem indrettet en særlig hundevenlig afdeling med navnet ”Bark and Brew”.

 ”Hundeafdelingen” var nydelig og særdeles hyggelig. Der var snapshots af pelsede gæster på væggene; der var en kurv med tæpper til fri afbenyttelse, og der stod en skål med hundeknas til dem, der havde lyst til det. Vi foretrak kage og tog plads i de magelige lædermøbler, og det med kagen var en glimrende idé, for den var utroligt god! 

Gussi tog plads på sit eget ternede picnictæppe, som vi altid har med for at give indtryk af, at vi har en velopdragen hund. Han ved nemlig, at det er her, han skal være, og som regel bliver han pænt siddende. Medmindre de besøgende – som her – falder for hans mandeløjne, der nærmest udtrykker ”Åh, giv mig mad. Jeg får aldrig noget…”

… - Åh, må jeg ikke godt give ham en godbid? Den første frivillige meldte sig hurtigt, og da jeg venligt nikkede, tog hun et par stykker fra skålen på bordet. Derefter var jeg usynlig, mens det forkælede kræ blev håndfodret med bidder og kløet bag ørerne. 

Og det varede ikke længe, før den næste frivillige indfandt sig...!

Hunde er også velkomne på min yndlingspub, Lygon Arms i Broadway. Det ser man tydeligt på billedet af juletræet, hvor hovedparten af pynten består af… Ja, hvad er det nu?

 - Poser med hundegodbidder - 
-  Poser med pinocchiokugler
-  Poser med saltmandler

Hvis du vil deltage i konkurrencen om en lille kalendergave, skal du sende dit svar på mail til info@anglofilia.dk  Vinderen får direkte besked, og vindernavne bliver offentliggjort her på siden (kun navn og by).

 Mange julenissehilsner Mia 

 Foto venligst udlånt af Lygon Arms

💚💚💚
Julekalendergavevindere:
(trukket ved lodtrækning, så man kan sagtens være heldig mere end én gang):

17. december: Lisbeth fra Svaneke




Ingen kommentarer: