onsdag den 3. februar 2016

GUCCI - vores lille hundeven

Efter nogle måneders ventetid har vi endelig fået vores lille hundeven hjem. Han blev kørt sammen med andre herreløse hunde hele vejen fra Spanien og overbragt os i England, hvor vi boede på en campingplads nær tunnellen.

GUCCI er 4 år, og de tre af disse år har han tilbragt på et internat i Spanien. Navnet har vi valgt at beholde, selv om ligheden med de eksklusive tasker ligger fjernt - i daglig tale bliver han alligevel kaldt GUSSI, som jeg har hørt udtalen på spansk.

Trods fortiden er hundebassen noget så kær. Han er tålmodig som en engel, når vi kæmper med sele og halsbånd; han gør sjældent og kun, når han bliver virkelig vred (aldrig på os, men somme tider på andre hunde eller nærgående kaniner), og han er dygtig til at køre i autocamper. Han lægger sig simpelthen ned og snorksover under kørslen.

Så alt i alt har vi været rigtige heldige. Og i går traskede vi en lang tur rundt i et solbeskinnet Brugge, hvor vi mødte både svaner, heste og masser af trafik og mennesker. Alt blev taget i strakt pote.

Gussi er nu blevet udnævnt til autocamperhund af første grad. Han kan endda selv finde frem til bilen, når den holder parkeret et sted... man er vel hjemmevant... :-)


14 kommentarer:

Kisser sagde ...

Til lykke med jeres nye autocamper hund GUSSI :-)
Skønt at have hund med i autocamperen...

Mia Folkmann sagde ...

Kisser: Tak! Det er nemlig superhyggeligt, og Gussi har hurtigt fundet sin yndlingsstol... med udsigt... :-)

Lisbeth sagde ...

Tillykke med Gussi, hvor er det hyggeligt med en autocamperhund:-) Og helt uden sprogbarriere kan jeg forstå, det er helt rørende at han får lov at komme ud fra internatet i Spanien for at bo hos jer.

Lone sagde ...

Tillykke med jeres lille Gussi-hund, Mia. Han er vel nok kær :-)
3 år på internat er lang tid. Det er flot, at han er så byvant og tager alle nye oplevelser med ophøjet ro.

Anonym sagde ...

hvor dejligt at læse om jeres nye ven Gussi. God tur hjem,. Herligt at læse om London, og det er jo ikke engang den allerbedste årstid.
Knus Marianne

Hyacinth Bucket sagde ...

Ikke nogen hunde er så glade og taknemlige som en gade/internat hund.
Vi har 3 polske gadehunde som havde været på et stort internat med 600 andre hunde.
Når man tænker på hvor meget de har været igennem er det helt utrolig hvor hengivne de er..<3
Han er vel nok er skøn hund Gussi..<3

Hej fra Lisbeth

Mia Folkmann sagde ...

Lisbeth: Vi fik ham gennem en forening, der finder gode hjem til herreløse spanske hunde. Mange af dem har haft en grum skæbne, og jeg kender ikke Gussis fortid - andet end de tre år på internatet. Foreningen sørger for, at hundene bliver neutraliseret, checket for sygdomme, får mikrochip og pas - og de potentielle hjem bliver nøje kontrolleret. Hundene skulle jo nødig komme fra asken til ilden...

Lone: Ja, jeg er også glædeligt overrasket over, hvor fint han tager det... :-)

Marianne: Tak, Marianne. Nej, selv om London altid er dejlig, så er byen nu bedst i godt vejr. Næste gang skal vi være der en tre ugers tid, og det bliver i marts, så mon ikke foråret er kommet til den tid... :-)

Hyacinth: Jeg har vidst, at jeg ville have en internat hund, hvis jeg skulle have en hund. Og du har helt ret - internathundene er så taknemmelige og søde; mon ikke de forstår, at de nu har fået et godt sted at være. Gussi er virkelig dejlig, og vi er meget glade for ham :-)

Fruen i Midten sagde ...

Den lille hund må da føle, den er kommet i himmerige :-) Og så skal I vel i gang med dyrepas og vaccinationer, så I kan have ham med overalt i Europa? (Minder mig om, at Kamelen snart skal vaccineres. For dit og dat - og rabies, hvilket var spild af krudt sidste år, hvor hun slet ikke var med udenlands, men det kan man jo ikke vide på forhånd).

Rasmine sagde ...

Det lyder jo helt fantastisk - men jeg ville nok ikke kunne dy mig for at kalde hunden Gussie (tefter en prrson hos Wodehouse).

Mia Folkmann sagde ...

Fruen i Midten: Han har skam allerede pas og microchip og alt det andet, der skal til. Ellers havde han aldrig fået lov til at komme ind i England, der er meget strikse med reglerne. Så han er klar til at ture rundt... :-)

Rasmine: Arj, det ville da også være passende! Måske kommer der et lille "e" i enden efterhånden... ;-)

Irene Åkerlind-Larsson sagde ...

Läser på FB om söta Gucci som äntligen blev adopterad av en vänlig familj. Gucci verkar ha funnit sig tillrätta ordentligt och det är underbart att se. Hoppas ni får ha många härliga hundår med denna söta hund. Lycka till !!! xxx

Mia Folkmann sagde ...

Irene: Tusind tak, Irene. Gucci er en dejlig hund, og jeg håber vi får mange gode år sammen... :-)

Rasmine sagde ...

Kender du Wodehouses Gussie? (Augustus Fink-Nottle)

Mia Folkmann sagde ...

Rasmine: Nej - eller rettere, jeg kan ikke huske ham. Jeg har ellers set Jeeves og Wooster adskillige gange, men det er længe siden... ;-)