søndag den 12. juni 2016

Min tilværelse som "nomade"

Jeg må indrømme, at jeg er blevet ret vild med min nye tilværelse som "nomade". For hvordan kan man være andet, når man kommer til det ene dejlige sted efter det andet og samtidig kan beskæftige sig med det, man holder af?!

Jeg elskede vores engelske hus, der dog var noget mere krævende end vi havde forestillet os. Jeg elskede især naturen omkring det, og jeg ønsker mig - på et tidspunkt - en anden dejlig naturplet, som jeg kan have som base og udgangspunkt.

Men lige nu har jeg nok i autocamperen. Den holder jævnligt på skønne pletter i England og andre steder i Europa, og skønt de ikke er mine, så nyder jeg dem alligevel. Blandt andet her, hvor vi har slået os ned på en rideskole med tilhørende mark - og plads til 5 "enheder", der kan være autocampere eller campingvogne.

Pladsen er "kun for voksne", og vi har rigelig plads, for der er kun et andet par foruden os. Sjovt nok også et par, der har valgt tilværelsen på hjul på fuld tid. Den tilværelse kan kun anbefales :-)

2 kommentarer:

Ellen sagde ...

Det er så fint at læse, at I ikke har fortrudt hvad I gjorde.
På trods af din anbefaling ved jeg dog med sikkerhed, at det ikke ville være noget for mig, men heldigvis er eller skal vi ikke være ens :-)
Vi er i UK fra 15.-27. juli. Kunne camperen mon finde ned til mine englændere en tur? Det kunne da være så hyggeligt!

Mia Folkmann sagde ...

Ellen: Nej, fortrudt har vi bestemt ikke - det skønne, gamle hus var ved at tage livet af os, og samtidig savnede vi at komme rundt og opleve, sådan som vi gjorde i "gamle dage". Nu gør vi det igen, bare på en anden måde.

Det kunne være superhyggeligt med en visit til englændernes skønne hus, men i juli er vi faktisk i Danmark. Vi skal være hunde-sittere for en tid... Men jeg er sikker på, at det lykkes en anden gang :-)