tirsdag den 5. februar 2019

Fodboldhunden Gussi

Min lille hund er jo et "adoptivbarn" fra Spanien - og af den grund kender vi ikke alt til hans baggrund. Vi har så efterhånden opdaget, at han går helt amok over skateboards, så det gælder om at holde fast i ham, når en skateboardløber kommer susende forbi.

En anden svaghed er... fodbolde.

Forleden gik han tur med sin far i skoven, og dér fandt Gussi en punkteret foldbold. DEN måtte med hjem! Fordi fodbolden var punkteret, kunne hundekæberne lige lukke sig om et stykke af bolden, og så bar han den selv tilbage. Med maaaange pauser undervejs.

Til sidst fik hans far allernådigst lov til at bære den det sidste stykke - og siden har fodboldkamp stået på dagens skema.

Hver dag efter frokost står den lille hund klar med forventningsfuldt blik. Og når vi har hentet bolden, der nu bor bag lukket dør i fyrrummet (så hunden ikke går i selvsving HELE tiden), går den vilde jagt i haven. Med hurtighed, snuhed og beskidte tricks gælder det om at få fat i bolden - og Gussi elsker det! Det ER faktisk også ret sjovt... :-)

2 kommentarer:

Nana sagde ...

Hunde kan have et fantastisk boldøje. Vores Bella er en eminent målmand :-) Hvor er det en god tanke at I har givet Gussi et nyt liv.
God dag til både dig og Gussi!

Mia Folkmann sagde ...

Nana: Alle de dyr, jeg har haft i mit voksne liv, har været adoptivdyr, og det har altid været en glæde. Gussi har ikke meget boldøje, for han ser faktisk ikke så godt, men til gengæld har han i overmåde af ihærdighed og gåpåmod... ;-)

God dag til dig også :-)