søndag den 5. maj 2019

Hadrians mur

Vi har været nogle uger i Lake District, og lige nu er vi på vej mod øst. Det vil sige... de næste dage er vi her, hvor vi er - i nærheden af Carlisle - for det er Bank Holiday og altså forlænget weekend i England, og det er arbejdsweekend for os.

Men i går tog vi på tur til Northumberland, der grænser op til Cumbria ikke så langt herfra. Det var bidende koldt, men vikinger som os er jo altid udstyret med varmt tøj, så vi tog lange underbukser og tykke trøjer på, og så mandede vi os op.

Fordelen var, at vi havde en stor del af Hadrian's Wall for os selv - i hvert fald den bid, hvor Housestead fortet ligger. Så vi kunne udforske i fred og trave en lang tur langs muren, mens Gussi benyttede alle muligheder for at komme højt til vejrs...2 kommentarer:

Ellen sagde ...

Vi regner også med at nå at se Hadrians Mur, og I må meget gerne sørge for at skaffe os lidt varmere vejr, inden vi når derop! Vi vil helst lade vinterfrakkerne blive herhjemme :-)

Mia Folkmann sagde ...

Ellen: Lidt varmt er det nok klogt at have med, for selv om der blev snakket om hedebølge for nogle dage siden... så er den godt og grundigt aflyst... ;-)