onsdag den 28. april 2010

Velkommen igen


Hvert år dukker den op. Helt uindbudt og ofte meget ubelejligt.

Men jeg tilgiver den gerne, for den gør mig så glad med sine småbitte knaldblå blomster og sin ukuelige selvsikkerhed. "Her er jeg", ser den ud til at sige, "og her har jeg tænkt mig at blive"!

8 kommentarer:

Ellen sagde ...

Den må have det godt og lunt, hvor den bor hos jer. Vi har også en del af dem, hvad de så end hedder, men de er ikke nær så langt fremme som vores.
De er gode til at fylde ud, hvis der lige skulle være et hul :-)

Mia Folkmann sagde ...

Ellen: Hos mig fylder de ud alle vegne, så de kan åbenbart lide at være her. Det er der ret mange planter (læs ukrudt), der kan... :-)

Madame sagde ...

Den er meget smuk, og jeg kan godt forstå, du tilgiver den. Er det ikke en forglemmigej? Jeg synes, blomsterne ligner. Det er da et ukueligt livsmod at vokse netop der :-)
Ha' en god torsdag, Mia!

Havehyrden sagde ...

Jeg tror det er en kærmindesøster. Den er overalt i min have, også de steder den ikke skal være. Og den spreder sig..........med lynets hast. Så selvom den er smuk, så skal der altså også være plads til andre stauder.
Hav en god miniferie :-)

Lavendel sagde ...

Hælder også til Kærmindesøster - yndige planter, vær glad for den!

Mia Folkmann sagde ...

Madame: De to "havedamer" nedenunder mener, at det er Kærmindesøster, og de har sikkert ret. Jeg troede også, at det var en Forglemmigej. Men uanset hvad, så er det da godt gjort, at den kan finde en lille smule jord dér bag fliserne...

God torsdag til dig også... :-)

Mia Folkmann sagde ...

Havehyrde: De spreder sig ikke helt så stærkt her hos mig, men de kommer hvert år. Ligesom violerne dukker de gerne op mellem fliserne på min terrasse - jeg ved ikke, hvorfor der er så rart lige dér... ;-)

God miniferie til dig også...

Mia Folkmann sagde ...

Lavendel: Jeg er vældig glad for den; jeg kan godt lide planters ukuelighed, for det beviser, hvor stærk og sej naturen er. Og det er GODT!! ;-)