søndag den 2. maj 2010

Sidste punktum


Sidste sætning, sidste punktum – og et nyt blad er på vej. Så godt som!

Der mangler nemlig lige et par korrekturgange og lidt ekstra check - og så alt det praktiske med kuverter og frimærker. Men der er tid nok til det, inden jeg skal i gang med noget helt andet.

For om ikke så længe skulle jeg meget gerne sidde lige her! I en magelig kurvestol med fri udsigt og med masser af pip og mæh i baggrunden.

Den tanke er i grunden ikke så tosset…

10 kommentarer:

Michael sagde ...

Dejlige omgivelser Mia, det er en fantastisk udsigt, det lyder spændende med dit bladprojekt, held og lykke med det.
Knus. Michael

Madame sagde ...

Sikke en fantastisk udestue eller conservatory - jeg gætter på, at det er fra dit skønne, engelske hus, Mia. Og jeg kan godt forstå, du glæder dig til at komme derover igen :-)

Lavendel sagde ...

Oooh der ser skønt ud - inde som ude!

Mia Folkmann sagde ...

Michael: Det er en dejlig udsigt, og det er sådan et fredeligt sted. Ingen naboer, bare får... Aahhh :-)

Mia Folkmann sagde ...

Madame: Du har helt ret. Jeg skal derover i slutningen af næste uge, hvis alt går efter planen. Jeg får i hvert fald leveret varer den 17., så der skulle jeg gerne være der... :-)

Ellen sagde ...

Pragtfuldt 'conservatory', du har der - lige til at tilbringe rigtig mange timer i. Når der altså ikke er for varmt... men sikke da en udsigt - nej for søren, hvor jeg godt forstår, at I kunne tænke jer at bruge meget mere tid i England.

Glæder mig til det nye blad :-)

Mia Folkmann sagde ...

Lavendel: Der er lige så skønt, som det ser ud... :-)

Mia Folkmann sagde ...

Ellen: Billedet her er nogle år gammelt, så det er faktisk fra vores leje-tid. Noget af det første jeg gjorde var netop at sætte gardiner op i taget - der blev 100 grader varmt på en solskinsdag.... :-)

Annette sagde ...

Det forstår jeg glimrende. Tanken om at kunne lade op i så smukke omgivelser efter fødselen af endnu et "barn", det må være helt vidunderligt. Så vidt jeg husker at have set på en anden blog, så varer det heller ikke længe, inden du kan nyde den smukke udsigt ☺.
Jeg har med stor glæde og interesse læst din dejlige artikel om Churchill og Chartwell, jeg har altid haft et lidt blødt punkt for den store politiker, idet han uden at det tåler nogen sammenligning, altid har mindet mig lidt om min morfar ☺.
Sidst, men bestemt ikke mindst tak for den utroligt skønne reklamefilm for Wendy´s.

Mia Folkmann sagde ...

Annette: Det er rigtigt, jeg skal meget gerne afsted i slutningen af næste uge. Jeg skal nok lave "rejsereportager" til den tid...

Jeg har ligesom du et blødt punkt for mr. Churchill, for en mand, der holder af dyr og har humor kan ikke være så tosset... ;-)