søndag den 16. maj 2010

Sol og søndag...
Jeg er bange for, at planteskoler er én af mine få svagheder...! Så efter et kort besøg på et "Car Boot Sale", der efter besøgstallet at dømme må være en af englændernes yndlingsbeskæftigelser, gik turen til den lokale planteskole.
Og jeg kan jo ikke nøjes med at kigge!! Hvor smart er det, når jeg nu VED, at det bliver mig selv, der skal plante det hele? Men bierne bliver glade, for indkøbene bestod blandt andet af en gyvel og flere skabioser. Jeg tror, at bi-bedet er ved at udvikle sig til et større projekt...!Da jeg kom hjem, brugte jeg en hel del tid på at lokalisere det herboende halemejsepar og deres rede. Og da jeg fandt den, brugte jeg endnu mere tid på at prøve at fotografere fatter og mutter, der pilede ud og ind med mad til ungerne.

Det er ikke HELT nemt at fotografere flyvende halemejser, så det blev mere hale og busk end mejse - men det lykkedes til sidst. Stædighed betaler sig!

En lille tilføjelse: Jeg har lånt min rare mands zoomlinse med herover, så jeg sidder i virkeligheden meget langt væk fra reden. Jeg kunne selvfølgelig ikke drømme om at forstyrre...

10 kommentarer:

irenebgsted sagde ...

Tak for dine smukke billeder.
ha' en fortsat god tur.

Mia Folkmann sagde ...

Selv tak, Irene... :-)

Ellen sagde ...

Århhh, jeg er GRØN af bar' misundelse... hvorfor er jeg her og ikke der???

Jeg har lige læst alle dine indlæg - var en del bagud pga. Sverigesopholdet. I har blomstrende syrener og det hele - jeg glæder mig til England... og du må have en meget smuk have.

Må blankt erkende, at udsigten fra 'dit' Waitrose slår det i Marlborough med flere længder og resten af udsigterne, du viste, er heller ikke så tossede endda - selv om Wiltshire nu også godt kan være med på det punkt ;-)

Jeg kan godt lide, at I har fremhævet det gamle bindingsværk i huset - det er så smukt at se på.

'Car boot sale' - sjov ide, som jeg ikke rigtig har hørt om; kender kun 'Jumble sale' i landsbyens 'Village Hall'. Gjorde du lige et godt kup der?

Mia Folkmann sagde ...

Ellen: Jeg tænkte nok, at du blev en smule grøn... ;-) Men du kommer jo snart herover, så du kan bare glæde dig...!

Jeg har en dejlig have, men det er jo ikke en prydhave. Både fordi jeg ikke er her til at passe den hele tiden, og fordi det er en landhave. Man kan ikke kæmpe imod naturens orden her - så det gør jeg ikke! Hvilket i øvrigt passer mig storartet!

Nej, jeg fik ingenting i dag, men jeg har tit købt på Car Boot Sales - dog mest i begyndelsen, da huset skulle udrustes med pynt og nips. Og i dag var der bare så mange mennesker, at det ærlig talt ikke var til at holde ud. Englænderne har også haft det koldt længe, har jeg hørt, så de nød nok det gode vejr i dag...

Annette sagde ...

Mia, tak for dejlige billeder. Sådanne småting, som at det er dig selv der skal plante blomsterne, det er præcis sådan noget, som jeg også først komme til at tænke på - bagefter, når blomsterne er købt ☺.
Her hedder det også "Car Boot Sale" og det er en meget velbesøgt søndagsfornøjelse rundt i Noord Brabant.

Mia Folkmann sagde ...

Anette: Ja, jeg tror aldrig, at jeg bliver klogere. Tværtimod, faktisk. Fik netop lyst til at lave et helt lille bed, bare med duftende gyvel. Hmmmm..... ;-)

Madame sagde ...

Det lyder vel nok dejligt med dine indkøb - og sikke skønne billeder du viser os!
At fotografere fugle kræver god tid :O)
Ha' en dejlig dag, Mia, her er stemningen under gulvbrædderne på grund af en fyringsrunde.

Mia Folkmann sagde ...

Madame: Åh, det lyder da bestemt heller ikke rart. Det er godt nok en svær tid, vi er inde i...

Jens sagde ...

Det var dog utroligt!!! Det kan godt være at det ikke nemt at tage det billede, men jeg er dybt imponeret over resultatet. Det er helt fantastisk flot!

Mia Folkmann sagde ...

Jens: Åh tak for rosen. Jeg har altså også et godt kamera - og så altså stædigheden... ;-)