lørdag den 2. oktober 2010

Forandringsparathed


Jeg indrømmer blankt, at jeg ikke altid er vild med forandringer. Men det er jeg åbenbart ikke ene om, for i dag har vi indrettet et nyt, fint og meget stort bur til nymfeparakitterne Frederik og Strit. Der er opsat dejlige, tykke naturpinde fra æble- og blommetræ, så de små kløer har noget at gribe fat i. Der er fyldt masser af mad og vand i skåle og sat adskillige tillokkende kolber og frøstænger op.

Prøv at få to nymfeparakitter over i et andet bur! Frivilligt! Det driver min manglende tålmodighed til vanvid! Det gamle bur er tømt for mad for at lokke dem over i det nye – men næh nej, ikke tale om! Det dér nye bur – det ser godt nok farligt ud!!

HELE eftermiddagen har jeg hørt på de to små dinosaurer, der har været højlydt misfornøjede over den omvendte sultestrejke. De har pippet fortvivlet, mens de så på alle lækkerierne, de har hamret arrigt på tremmerne i det gamle bur og nu fistrer de op og ned, ud og ind, mens de prøver at finde et glemt frø eller to.

Det varer ikke længe, små venner. Så kommer damen med tørklædet. (Små nymfeparakitter bider nemlig noget så h…….).

Forhåbentlig vil jeg være i stand til at skrive et indlæg igen i morgen... ;-)

8 kommentarer:

REJEN sagde ...

Det er da det rene pip...hehe......sådan har vi hver vores genvordigheder...utroligt at dyr kan være så stædige....håber at det lykkedes for dig at få Frederiks og Strit over i det nye bur uden for mange skrammer.....god fornøjelse....

Sussi / Sussinghurst sagde ...

Huuhh, det lyder lidt farligt - men du må udvise lidt respekt over for dinosaurerne, de ved ikke at det er til deres eget bedste. Sådan er det med os dino'er :-D

Madame sagde ...

Hvad med et prøve med et sommerfuglenet, Mia? Stakkels Frederik og Strit når mor skal lave det hele om ;-))

Helle K. sagde ...

Se lige det blik han sender dig :)

Havehyrden sagde ...

hahahaha, jeg sidder og klukker over dit indlæg. Jeg kan sagtens forestille mig at de er nogle stædige små væsener du har, og forkælet? Glæder mig til følgetonen ;-)

Rasmine sagde ...

Noget nyt?

Olines sagde ...

Det skal være skidt før det bliver godt! Men det ved de stakkels fulge jo ikke;) Jeg håber, at de i skrivende stund er fløjet over i de nye gode omgivelser!

Ditte sagde ...

Måske kunne vi mennesker også lære lidt af denne historie - at give slip på gamle vaner/fordomme er måske ikke så farligt, måske kan de endda være en fordel. Jeg håber dine fingre er i god behold og at de to fjerede væsner har fundet melodien i det nye bur.